Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Бързи въпроси и отговори
exc написа:Нормални ли са тези стойности на дюзите? Показанията са на студен мотор, колата не беше работила почти ден.
Перфектни са колега, но ги виж и на загрял
cawboy написа:asent1977 написа:Отново за Круз контрола, голяма драма настана, закупих гривна с 3 ръчки ( 1 не става ) + корите за под волана това е което ви е нужно, та проблема се оказа, че гривната е от купе, а то няма задна чистачката засега продължава без круиз докато не намеря гривна от 6цил фейсов дизел комби ! всичко трябва да 1:1 иначе не стават, запоени са едни лентови кабели в платка и не може да се прехвърля само ръчката
Колега с теб май се дублираме. И аз взех такава гривна с трите ръчки, но се оказа, че е от седан т.е. без задна чистачка. Да разбирам ли, че и аз трябва да търся друга, като от моята кола но с ръчка за автопилот?
А не може ли да се прехвърли само лоста от чистачките от моята кола на гривната с автопилота и така вече да има и задна чистачка???
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка. Останалото е движение по инерция.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Тези стойности и на мен са ми перфектни на студен и загрял, но пали трудно, особено в жегите, мирише силно на бензин отзад, понякога притриса на свободен ход и се усеща мудна при ускорение. 3 от 4 свещи са ми черни, а съм ги сменил всички преди 30к км. Сега си поръчах нови дюзи да видим.
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
дизел.... 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Ще ми се да сложа профилактично някоя добавка, та ще препоръчате ли нещо? Гледам че PRO-TEC доста се споменават тук, предполагам са добри. Споделете конкретни впечатления от тази или друга марка 

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Не знам защо пигате колеги като явно даже не четете отговорите.Та за това ще копувате още и още лосчета и нищо няма да се получава.Сега купи от шестак за 320д и ще имаш пълен комплект от ненужна пластмаса
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
b_u_b_o написа:Ще ми се да сложа профилактично някоя добавка, та ще препоръчате ли нещо? Гледам че PRO-TEC доста се споменават тук, предполагам са добри. Споделете конкретни впечатления от тази или друга марка
Аз ползвам про-тек профилактично и само след като съм карал с бг нафта.Доволен съм но за да съм честен не съм ползвал друга.Мой приятел ползва на кастрол и също е много доволен.Но аз правя два пъти по 3к км на екс и доста добре я продухвам.
Съвместими ли са стоповете от кола с дясна дирекция, или се искат модификации?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
exc написа:Съвместими ли са стоповете от кола с дясна дирекция, или се искат модификации?
Стоповете да, ксенон фарове да (имат копче за обръщане на дирекцията), ХАЛОГЕННИ фарове НЕ
Благодаря, имам предвид задни стопове. Че се оглеждам за blackline в ebay.
- bogatia
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 E70
Колеги, някой да даде малко пояснение относно грешка airbag....на таблото излиза грешка CC-ID 97....на INPA излиза грешка 93B4 airbag drivers stage 2...какво мога да направя в случая да премахна тази грешка...ето и снимки:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна bogatia на 05 Окт 2016, 9:23, променена общо 1 път
Привет на всички имам един въпрос които оспорвам с един приятел.Говорим за bmw 320xd 2009 facelift, та той ми казва че имало и xdrive система която била по добра .Интересува ме дали има разлика между xd и xdrive, и ако има каква е и кой е по-добрият вариант .
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
bogatia написа:Колеги, някой да даде малко пояснение относно грешка airbag....на таблото излиза грешка CC-ID 97....на INPA излиза грешка 93B4 airbag drivers stage 2...какво мога да направя в случая да премахна тази грешка...ето и снимки :
Изтрива се и изчезва. Но пак ще се появи като поразместиш седалката или стъпят на нея с коляно на мивката - предполагам, че е от някоя букса, при мен това беше причината. Почисти буксата под седалката хубаво и се надявай да е от нея. Иначе е от тази вътре в седалката и трябва да се разглобява.
taseve написа:Привет на всички имам един въпрос които оспорвам с един приятел.Говорим за bmw 320xd 2009 facelift, та той ми казва че имало и xdrive система която била по добра .Интересува ме дали има разлика между xd и xdrive, и ако има каква е и кой е по-добрият вариант .
Писано е многократно - всички Е90 са с xdrive. По някое време около 2011-2012 правиха минимални промени в модулите, но принципът е един и същ. Е46 не е с xdrive.
Never mistake motion for action...
- bogatia
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 E70
Leon написа:bogatia написа:Колеги, някой да даде малко пояснение относно грешка airbag....на таблото излиза грешка CC-ID 97....на INPA излиза грешка 93B4 airbag drivers stage 2...какво мога да направя в случая да премахна тази грешка...ето и снимки :
Изтрива се и изчезва. Но пак ще се появи като поразместиш седалката или стъпят на нея с коляно на мивката - предполагам, че е от някоя букса, при мен това беше причината. Почисти буксата под седалката хубаво и се надявай да е от нея. Иначе е от тази вътре в седалката и трябва да се разглобява.
Не може да се изчисти грешката,трия я но пак си стои... в нета четох че грешка 93B4 airbag drivers stage 2....е airbaga на волана.Сигурен ли си че става въпрос за пасажерската седалка ?
Taruno написа:exc написа:Съвместими ли са стоповете от кола с дясна дирекция, или се искат модификации?
Стоповете да, ксенон фарове да (имат копче за обръщане на дирекцията), ХАЛОГЕННИ фарове НЕ
Ако са халогенни от англичанка има ли по какво да се познаят или като ги монтираш се разбира ?