Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vaskata
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
Re: Бързи въпроси и отговори
Колеги заимах се с бмв е90 2006г. 320д .имам навигация но нямам нито преден нито заден парктроник.!!!
Та питането ми е ако си закупя модули датчици ще сработят ли и ще показва ли графика на екрана?
и ако е да някой би ми казал начинът на свързване
Благодаря предварително!!!
Та питането ми е ако си закупя модули датчици ще сработят ли и ще показва ли графика на екрана?
Ne kara BURZO a leti NISKO
- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
Миналата година като купих колата смених 4-те свещи. Сега ми светна на диагностика 2-ра свещ. Това нормално ли е за свещ на година и половина?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
vaskata написа:Колеги заимах се с бмв е90 2006г. 320д .имам навигация но нямам нито преден нито заден парктроник.!!!
Не е толкова просто. Качвал съм инструкция как се монтира, има я в полезните връзки. Трябва ти модул за двоен парктроник и кодиране според екстрите на колата ти, за да заработи всичко. Не е невъзможно, но си иска човек с оборудване и умения.
Never mistake motion for action...
Поредния изгорял блутут модул....
Колата е 2005г. и ми забива менюто постоянно, музиката спира и не работи телефона. Сега съм го изключил от буксата и нямам проблем, но нямам телефон. MULF 2 същия размер ли е и пасва ли в леглото на стария или иска някаква реконструкция? Имали някакви предимства пред стария,освен,че е по-здрав и надежден. Новия ще иска ли кодиране или става само с закачане? Ще се радвам да ме насочите към колега,който може да помогне и да свърши тази операция.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
MULF2-ката пасва почти без проблеми на мястото на TCU/ULF, иска само леко разширяване на горните два монтажни отвора.
Със сигурност е по-надежден и по-съвместим със всички смартфони, освен това има и USB вход, но е и два пъти по-скъп...
Препоръчително е да се кодира всеки подменен модул за максимална съвместимост с колата, в която се поставя.
За подробности пиши едно ЛС.
Със сигурност е по-надежден и по-съвместим със всички смартфони, освен това има и USB вход, но е и два пъти по-скъп...
Препоръчително е да се кодира всеки подменен модул за максимална съвместимост с колата, в която се поставя.
За подробности пиши едно ЛС.
Only dead fish follow the stream...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
sincheto написа:Миналата година като купих колата смених 4-те свещи. Сега ми светна на диагностика 2-ра свещ. Това нормално ли е за свещ на година и половина?
Нормално е особено ако си взел алтенативни или не си сменил релето.
- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
Taruno написа:sincheto написа:Миналата година като купих колата смених 4-те свещи. Сега ми светна на диагностика 2-ра свещ. Това нормално ли е за свещ на година и половина?
Взех БЕРУ мисля, а релето не съм го сменял. Щом не съм имал проблем с него налага ли се да го сменя?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
sincheto написа:Taruno написа:sincheto написа:Миналата година като купих колата смених 4-те свещи. Сега ми светна на диагностика 2-ра свещ. Това нормално ли е за свещ на година и половина?
Взех БЕРУ мисля, а релето не съм го сменял. Щом не съм имал проблем с него налага ли се да го сменя?
По принцип се сменя свещи с реле, не е задължително, но може от него да ти гори дадена свещ. При мен смених четирите с реле декември и сега 35к км пак една беше изгоряла, но в върнах по дефект и ми я замениха -БЕРУ, май ще взимам вече ОЕМ, че не ми се занимава постоянно със свещи.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Някаква гаранция ли имат, че и при мен така, след 1 година точно изгоря за съжаление на втори цилиндър, пак БЕРУ, 4-те, но без да сменям реле...Taruno написа:sincheto написа:Taruno написа:sincheto написа:Миналата година като купих колата смених 4-те свещи. Сега ми светна на диагностика 2-ра свещ. Това нормално ли е за свещ на година и половина?
По принцип се сменя свещи с реле, не е задължително, но може от него да ти гори дадена свещ. При мен смених четирите с реле декември и сега 35к км пак една беше изгоряла, но в върнах по дефект и ми я замениха -БЕРУ, май ще взимам вече ОЕМ, че не ми се занимава постоянно със свещи.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Taruno
- старши ентусиаст
-
dextuar написа:Някаква гаранция ли имат, че и при мен така, след 1 година точно изгоря за съжаление на втори цилиндър, пак БЕРУ, 4-те, но без да сменям реле...Taruno написа:sincheto написа:Taruno написа:sincheto написа:Миналата година като купих колата смених 4-те свещи. Сега ми светна на диагностика 2-ра свещ. Това нормално ли е за свещ на година и половина?
1на и изискват да е сменено и релето. При мен виж от декември до сега

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ти от декември до сега си минал повече от мен за година
Явно толкова си карат 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
dextuar написа:Ти от декември до сега си минал повече от мен за годинаЯвно толкова си карат
Карат не карат, дадоха ми нова по гаранция.
- asent1977
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI 330d; F30 328i, F37 328xi
- Мечтае да кара: G32 640d
Излезе ми грешка, подгрев горивен филтър

Нормално ли е веднага след заключване на колата, индикатора на алармата на огледалото да мига бързо около 30 секунди? След това почва да си мига нормално на по-редки интервали.