Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
absolytko написа:Здравейте колеги искам да попитам ако сложа 10 мм фланец на задните джанти които са 8,5 j с ЕТ 35 с гума 225/40/18'' ще стържат ли в калниците ? Колата е е91 със спортно окачване заводско Благодаря Ви предварително !!
Не няма да стържат, аз съм с ЕТ20 и гуми 255 пак със спортно заводско и нямам проблеми.
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic
Колеги,малко странен въпрос,може би и неудобен,но все пак да питам-с коя програма може да се върне километража(само показанието на таблото) на е90?Не съм търговец на автомобили,просто ми е любопитно.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Не става през ОБД буксата, ако това питаш. Поне аз не знам да става де.FE LIPE написа:Колеги,малко странен въпрос,може би и неудобен,но все пак да питам-с коя програма може да се върне километража(само показанието на таблото) на е90?Не съм търговец на автомобили,просто ми е любопитно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Баш през ОБД се връща, ама е със специален софтуер.
Например БМВ скенер.
Например БМВ скенер.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Аз знам, че трябва да се свали таблото и да се префлашне
- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318I e46
- Мечтае да кара: BMW M5 touring
На е46 съм виждал че е много лесно с Инпа за е90 НЗ ама едва ли е голяма разликата.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
tashev_1990 написа:На е46 съм виждал че е много лесно с Инпа за е90 НЗ ама едва ли е голяма разликата.
На кое Е46 е лесно,щото на фейса и ан Е90 се сваля таблото а на Е46 с ИНПА надали ще върнете километри на която и да е кола.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
absolytko написа:Здравейте колеги искам да попитам ако сложа 10 мм фланец на задните джанти които са 8,5 j с ЕТ 35 с гума 225/40/18'' ще стържат ли в калниците ? Колата е е91 със спортно окачване заводско Благодаря Ви предварително !!
Няма да стържат, но и ефектът няма да е кой знае какъв. Поне 15мм, за да си струва инвестицията. АКо я караш с 225 гуми, може и 20мм.
Never mistake motion for action...
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Колеги, към кои марки амортисьори да се насоча?
Прочетох за Sachs и Bilstein.Има ли нещо по-добро?Принципно съм фен на ТРВ, но пък цената им е на половината, та малко ме притесняват.За предни, за стандартно окачване става дума.
Прочетох за Sachs и Bilstein.Има ли нещо по-добро?Принципно съм фен на ТРВ, но пък цената им е на половината, та малко ме притесняват.За предни, за стандартно окачване става дума.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не мисля, че ще вкарваш колата в такива състояния, че да усетиш разлика между двете марки в стандартните им варианти. Аз сложих 4 бр. Sachs след като се наложи да сменям един преден от хубавите ни пътища. Не намирам разлика в поведението на колата с оригиналните М-тех и с тези. ТРВ май само опаковат, не произвеждат амортесьори.
Never mistake motion for action...
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
По-скоро за издръжливост питам. Закса е по 200+лв, билщайна е 150, ТРВ-то е 108лв бройката....Ако ще е все 200, не виждам смисъл, да давам двойно пари...и обратното, разбира се 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Взимай закс, качеството е ралично, нали не искаш да ги сменяваш през две години?

- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318I e46
- Мечтае да кара: BMW M5 touring
Gqbriel написа:tashev_1990 написа:На е46 съм виждал че е много лесно с Инпа за е90 НЗ ама едва ли е голяма разликата.
На кое Е46 е лесно,щото на фейса и ан Е90 се сваля таблото а на Е46 с ИНПА надали ще върнете километри на която и да е кола.
Ами като ми правиха диагностика веднъж ми показаха на програмата ето от тук мога да ти сменя колометрите ако искаш. И ми каза че много хора не вярвали че от там може, но човека го е правил на неговата си кола и показвал на който не вярва. Става въпрос за това като цъкнеш на борд компютъра да ти пише определени километри. Вече НЗ с определена друга диагностика дали няма да се виждат реалните километри.
- babayaga
- Потребител
-
- Кара: E91
exc написа:Изведнъж bluetooth-a спря да работи. Не открива никакви телефони, както и те него. До вчера си работеше без проблем. Някакви идеи, или модула е заминал?
И моя беше така. Не му правих нищо освен да включвам и изключвам от менюто няколко пъти. Бях се отказал да го ръчкам повече. След 2 седмици го пробвах пак и - изненада, проработи все едно нищо не е било.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Успех на 90ка така лесно да станат нещата. И според мен се сваля таблото, че и чипове се разпояват даже.