Емблема преден капак
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic
Емблема преден капак
Колеги днес по една или друга причина(падна ли,свалиха ли я,няма никакви следи за насилствени действия,но видях,че я няма на паркинг) останах без емблема на предния капак,дайте някакви идеи,лесно ли се сваля основата,за какво да внимавам,от къде да взема друга емблема-нова от представителство,морга,от магазин за авточасти.От Е46 дали става емблемата за нашия модел?

- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
Re: Емблема преден капак
Пф някой циганин я е цунал
51148132375, 80 кинта в Дару.. По-добре виж някоя морга, става от е46, е60, е39, e87. Лепни я с нещо яко, та следващия път да му се огъне отвертката 

- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
Е ,аз няма да я лепя,мисля да взема друга,примерно тази-http://olx.bg/ad/nemska-bmv-emblema-kapak-bagazhnik-dzhanti-68mm-74mm-i-82mm-bmw-emblema-ID5QwFk.html ,някакви мнения или от морга
Основата дали ще се предаде лесно,май се крепи на две крачета за капака?
Иначе циганин ,де да знам,не личи нищо да е човъркано,пък и за какво ще му е само горната част,впрочем и слава богу,че не се е пробвал да махне основата,щеше да надере боята със сигурност

Основата дали ще се предаде лесно,май се крепи на две крачета за капака?
Иначе циганин ,де да знам,не личи нищо да е човъркано,пък и за какво ще му е само горната част,впрочем и слава богу,че не се е пробвал да махне основата,щеше да надере боята със сигурност

- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
Имах предвид новата да я залепиш, в случай че пак се опитат да ти я свият. Тая от ОЛХ да не е менте някакво? Аз бих взел от морга. За основата нямам представа, виж дали не е с някакви винтове от вътрешната страна на капака 

- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
За тия 80 лева в дару си взимам 8 емблеми от арменеца и хич не ми дреме кой и защо ги краде.
Тия ментетата по олх-и и тунинг магазини имат живот около година, ако не ги пече много.Иначе се белят и пожълтяват.Вече на около 10тина емблеми им поникнаха крака и оригинални не бих сложил(въпреки че имат някаква дълбочина на печата и отблизо изглеждат по-добре)...
На битака у София ,миналата година, имаше един тъмен субект с един кашон емблеми,още в кутийките.Даваше ги по 5 лева.И бяха с някакво гумирано покритие в ей тия кутийки.

взех 7 или 8... и още ме държат.

Тия ментетата по олх-и и тунинг магазини имат живот около година, ако не ги пече много.Иначе се белят и пожълтяват.Вече на около 10тина емблеми им поникнаха крака и оригинални не бих сложил(въпреки че имат някаква дълбочина на печата и отблизо изглеждат по-добре)...
На битака у София ,миналата година, имаше един тъмен субект с един кашон емблеми,още в кутийките.Даваше ги по 5 лева.И бяха с някакво гумирано покритие в ей тия кутийки.

- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
FuRoRR написа:За тия 80 лева в дару си взимам 8 емблеми от арменеца и хич не ми дреме кой и защо ги краде.![]()
Тези емблеми държат не повече от 3 месеца. Смених 2 такива и сега смятам да си взема оригинална, защото просто качеството на тези е абсурдно ниско.
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
Махнах основата сравнително лесно с помощта на една кредитна карта подпъхната под нея и отвертка,така не се наранява боята по никакъв начин.Под емблемата имам някакви букви и цифри

Сега остава момента с намирането на нова,оригинална,някой ако има такава за продан и изглежда добре да свирка.

Сега остава момента с намирането на нова,оригинална,някой ако има такава за продан и изглежда добре да свирка.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
От olx взех за 12лв. вече година карам с нея никви ядове,нито е жълта,нито е фръкнала (засега).
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
Мисля да взема тази от линка по-горе,човека ми прати снимка отзад,моята е същата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Той и във форума ги продава, аз си взех, но имай предвид че е малко по-дебела от оригиналната и няма покритие отгоре, което значи че до 1 година ще са й паднали боите... За цена от 10 лв + 3 лв доставката е идеална 

- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
Къде ги продава във форума,дай едно линкче да видя че тази ,която ще вземам е 19 лв.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
Мерси Ванка,помогна ми,отказах поръчката,за 10 лв ми стана ясно за качеството,ще търся от кола или от МКар,аз няма само с емблеми да се занимавам.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
viewtopic.php?f=134&t=408538&p=4194045&hilit=%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0+%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B0#p4194045
Тази е оригинална със забележка, за 25 лв, мисля че си заслужава имайки предвид цената на чисто нова оригинална. Успех!
Тази е оригинална със забележка, за 25 лв, мисля че си заслужава имайки предвид цената на чисто нова оригинална. Успех!
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-

П.П. Впрочем мислех,че съм я запазил,продавача взе да ме върти нещо...

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2