Оригинални стелки - откъде?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Оригинални стелки - откъде?
Здравейте приятели,
Има ли от къде да си купя оригиналните велурени стелки за е90 освен от официалните представители с безбожните им надценки?
Предварително благодаря
Има ли от къде да си купя оригиналните велурени стелки за е90 освен от официалните представители с безбожните им надценки?
Предварително благодаря

- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Оригинални стелки - откъде?
Може да попиташ тук http://www.hid.bg/ne-universalni-avtomobilni-stelki
Не са оригинални, но ако материята и изработката са на ниво няма да има разлика.
Не са оригинални, но ако материята и изработката са на ниво няма да има разлика.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Точно каквото търсиш http://stelkite.com/bmw-3-e90-2005-2011 оригинални са
остава само да си избереш цвета 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Superexstatic написа:Здравейте приятели,
Предварително благодаря
Колега правилно решение си зел да са оригинални, не прави грешка да купуваш афтърмаркет които "нямат разлика" . Не си направил компромис в покупката на колата,така че ...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всъщност стелките от горния линк не са оригинални, но са немски. При mitaka7 също има немски стелки с отлично качество, половината форум кара с тях и са напълно ОК. Оригиналните са си цифри, ако държиш на тях - колегата Yokohama или официален дилър.
Never mistake motion for action...
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Черните са 58.50, а същите, но в бежов цвят - 80 лв... Да му се не види! 

- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, понеже идва зима, а нямам подгрев на кожените седалки, някой знае ли сайт от който да си поръчам някакво подобие на покривало за седалките?
П.С. - не намерих подобна тема и затова пиша тук. Предварително благодаря!
П.С. - не намерих подобна тема и затова пиша тук. Предварително благодаря!
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Аз и купих оригнали за 40 Евро което за мен не е скъпо имайки предвид че не оригнали са на цена около 20, 25 Евро. Аз съм доволен от тях за сега никакъв проблем ама то аз ги и поддържам, 1 път във месеца ги пера на машина за стелки със препарат и са като нови 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Днес бях на тест драйв в аутобавария и ги проверих - комплекта е 260 лв. От къде си купил за 40 евро оригинални ?
Иначе колеги тия дето ги продават масово са мокетени и не ми харесват, досега бях с такива, купих си ги от митака. Тия велурените, оригиналните са си най-готини само че шофьрската вече е доста износена, а едната задна някъде по мивките си замина.
Иначе колеги тия дето ги продават масово са мокетени и не ми харесват, досега бях с такива, купих си ги от митака. Тия велурените, оригиналните са си най-готини само че шофьрската вече е доста износена, а едната задна някъде по мивките си замина.

Здравейте колеги, не искам да правя реклама на митака, но вече почти 2 години карам със стелки от него (произведените в германия), като зимата не съм ги сменял със гумени или някакви други и не са мръднали, не ги пера през месец на автомивка, просто си ги почиствам с прахосмукачката. Поздрави.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Superexstatic написа:Днес бях на тест драйв в аутобавария и ги проверих - комплекта е 260 лв. От къде си купил за 40 евро оригинални ?
Еми от ауторизиран сервиз във Италия сега нз каква цена са ама тогава си спомням че ги купих за 42 Евро, даже имам и фактура

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
А покривало /против измръзване на задни части/ за кожени седалки някой да знае от къде може
да се поръча?
да се поръча?

- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
TSMT написа:А покривало /против измръзване на задни части/ за кожени седалки някой да знае от къде може
да се поръча?
Има доста калъфи по хипермаркетите. В Гърция 2 пъти съм виждал едни с дупки за щеките на подглавниците, те са само като постелка отгоре, но ми харесва, че не се свличат при сядане. Само че не съм виждал тук.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Имам черни оригинални, както и бежови пак ОЕМ. Ако някои колега има нужда да драсне ЛС.
- DaveBG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
- Мечтае да кара: М3
Не се прецаквай човек, аз дадох 250 лева за оригинални стелки и сега ме е яд. Нямат разлика с "кучите" марки а са 4 пъти по скъпи.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2