E92 325d или 330xd
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: E92 325d или 330xd
И двата агрегата са си прилично мощни.Относно поддръжката зависи колата какъв живот е имала и ще има.Задвижването на четирите колела според мен е по-безопасно, от друга страна ако мислиш да я пързаляш задното е по-добре.Относно зимата на лед и много дълбок сняг няма спасение, пък било то и xdrive.Варианта със задно, хубави нови гуми и почистени и опесъчени пътища - няма да има проблеми 

s_max написа:И двата агрегата са си прилично мощни.Относно поддръжката зависи колата какъв живот е имала и ще има.Задвижването на четирите колела според мен е по-безопасно, от друга страна ако мислиш да я пързаляш задното е по-добре.Относно зимата на лед и много дълбок сняг няма спасение, пък било то и xdrive.Варианта със задно, хубави нови гуми и почистени и опесъчени пътища - няма да има проблеми
Не съм съгласен. Да беше видял в какъв сняг паркирах успоредно със служебната 325xi (16' с прилично износени зимни гуми), през една педя ледени коловози. Всичко освен xdrive по това време беше на котва... и така почти цяла седмица. Имах работа в центъра по това време и бяха само джипки... и аз със 90ката

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
4x4 е въпрос на вкус. По-важното е да прецениш състоянието на колите и да вземеш по-добре гледаната.
Touring & windsurf club
така де, колебая се между http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1 и http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1 и http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1 вашето мнение ?
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
PhysicsL написа:така де, колебая се между http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1 и http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1 и http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... abNumber=1 вашето мнение ?
В този ценови диапазон бих те посъветвал 330и или 335и

Иначе колите са си чук... но реално аз не разбирам дилемата ти защо би взел 330д заради Х-а само

До момента през зимата съм карал главно коли с предно предаване както и една Ц класа която беше 4матик.. и единствено ме притеснява факта дали няма да имам проблеми през зимата.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
От трите обяви съм абсолютно против черната(330хд) - на повече км е,направени са снимки от всички възможни страни с изключение на шофьорската седалка,това разбира се не е случайно и е вероятно дразнещо захабена,освен това черния цвят в Бг е невъзможно да се поддържа,особено на по-ниските купета,заради прашните шосета...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- xerial
- старши ентусиаст
-
PhysicsL написа:До момента през зимата съм карал главно коли с предно предаване както и една Ц класа която беше 4матик.. и единствено ме притеснява факта дали няма да имам проблеми през зимата.
Това изобщо не би трябва да е критерии за покупката ти

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
xerial написа:PhysicsL написа:До момента през зимата съм карал главно коли с предно предаване както и една Ц класа която беше 4матик.. и единствено ме притеснява факта дали няма да имам проблеми през зимата.
Това изобщо не би трябва да е критерии за покупката ти4 НОВИ зимни гуми и няма да имаш проблеми с нормалните зимни условия
+1

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Shadowed написа:xerial написа:PhysicsL написа:До момента през зимата съм карал главно коли с предно предаване както и една Ц класа която беше 4матик.. и единствено ме притеснява факта дали няма да имам проблеми през зимата.
Това изобщо не би трябва да е критерии за покупката ти4 НОВИ зимни гуми и няма да имаш проблеми с нормалните зимни условия
+1
Това не е точно така!Ако там където паркираш/гарираш има лек наклон,при спряло положение,след това потеглянето е мисия невъзможна дори с чисто нови гуми,особено ако е автоматик.При всякакви други зимни условия си доволно проходим,имай предвид че ако си със сп.окачване,шасито е по-ниско с 15мм и ниските Е92 стават още по-ниски, и за зимата ще ти трябва оше един автомобил.При х-драйва няма сп.окачване...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- xerial
- старши ентусиаст
-
stankata777 написа:Shadowed написа:xerial написа:PhysicsL написа:До момента през зимата съм карал главно коли с предно предаване както и една Ц класа която беше 4матик.. и единствено ме притеснява факта дали няма да имам проблеми през зимата.
+1
Това не е точно така!Ако там където паркираш/гарираш има лек наклон,при спряло положение,след това потеглянето е мисия невъзможна дори с чисто нови гуми,особено ако е автоматик.При всякакви други зимни условия си доволно проходим,имай предвид че ако си със сп.окачване,шасито е по-ниско с 15мм и ниските Е92 стават още по-ниски, и за зимата ще ти трябва оше един автомобил.При х-драйва няма сп.окачване...
Искаш да кажеш, че заради това къде паркирам колата ще си купя 4х4 ?? А дали една лопата/гребло не върши същата работа??
Не искам да се обръща темата в "за" и "против" 4х4 ама все си мисля, че ако е чак толкова наложително и живея по чукарите едвали избора щеше да е Е92...Х
А какво е вашето мнение за този автомобил ? Проблемни коли ли са ? Скъпа ли е поддръжката ? и къде трябва да гледам когато отида на място
- xerial
- старши ентусиаст
-
PhysicsL написа:А какво е вашето мнение за този автомобил ? Проблемни коли ли са ? Скъпа ли е поддръжката ? и къде трябва да гледам когато отида на място
Е92 е първо красив автомовил, може би един от най-красивите от това семейство и надежден също. Ти си търсиш кола за 17-18 ЕУР и питаш дали е скъпа поддръжката?? Не знам какво значи за теб скъпа и евтина, но при тия коли компромиси не бива, защото после се пати сериозно...
На място гледай за доказана история, от човек по възможност, ако не от дилър също е вариант. Авто къща и в Германия са си Е** мамата вече , така че всичко е до шанс. Ако харесаш нещо уговори час в някой сервиз поне да ти кажат как са нещата с ходовата , корозия и т.н. (ако не е БМВ сервиз).
Огледай 2-3 Е92ки и която ти падне на сърце най-много я дърпай

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3