DPF е 91 330d
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
DPF е 91 330d
Здравейте. Има ли някой от вас с наличен и работещ DPF и много леко опушен ауспух? Става въпрос за е91 330d 2010 на реални 140000км.
- MBK EFFECT
- Потребител
-
Re: DPF е 91 330d
Да! Имах преди години E91 330 N57 с наличен DPF и чернееше периодично ауспуха и от друго мнение знам, че са така, на такива километри 

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Имам с работещ ДПФ на 270000 реални км и е опушен ауспуха. Опушва си се откакто я взех на 180000 км и всичко си работи засега нормално. Единствено на диагностиката ми дава, че ще трябва да го сменя към 300000км, но това е някакво прогнозно предупреждение, което го дава оше като я взех.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Нямам ДПФ , но аспуха ми е бял и не пуши въобще . На ГТП стойностите на газовете са като на нова кола . Този който е правил интервенцията , явно доста си разбира от работата . Не знам дали и чипната , но всеки който се е качвал казва , че набира и върви доста добре . При теб не би трябвало да опушва ... при кик изкарва ли ти черен пушек ?
Никакви пушеци, върви супер, няма грешки, dpf го гледам на живи данни и всичко е ок, нооо опушва! Карам я само с v-power
mr_petroff написа:Нямам ДПФ , но аспуха ми е бял и не пуши въобще . На ГТП стойностите на газовете са като на нова кола . Този който е правил интервенцията , явно доста си разбира от работата . Не знам дали и чипната , но всеки който се е качвал казва , че набира и върви доста добре . При теб не би трябвало да опушва ... при кик изкарва ли ти черен пушек ?
Никакви пушеци, върви супер, няма грешки, dpf го гледам на живи данни и всичко е ок, нооо опушва! Карам я само с v-power
MBK EFFECT написа:Да! Имах преди години E91 330 N57 с наличен DPF и чернееше периодично ауспуха и от друго мнение знам, че са така, на такива километри
Точно това ме учудва, че не е на много километри!
mr_petroff написа:Нямам ДПФ , но аспуха ми е бял и не пуши въобще . На ГТП стойностите на газовете са като на нова кола . Този който е правил интервенцията , явно доста си разбира от работата . Не знам дали и чипната , но всеки който се е качвал казва , че набира и върви доста добре . При теб не би трябвало да опушва ... при кик изкарва ли ти черен пушек ?
С каква нафта кара?
8 мнения
• Страница 1 от 1