Заключване и отключване от дистанционните БМВ Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Заключване и отключване от дистанционните БМВ Е91
Здравейте от скоро имам е91 и колата не се отключва и заключва от бутоните на ключа ,отключвам и заключвам с ключето при което се затварят и отварят 3 от вратите без предна дясна ,на нея трябва да свалям палчето ,сигурно и е развалена бравата възможно ли е от това да не отваря и затваря от дистанционното
Иначе колата има радио и проверихме антената ,платката която е под спойлера на третия стоп и всичко е сухо няма влага , с баща ми открихме скъсан кабел и други оголени в маншона където минават отдясно към колонката на пета врата , запоихме ги но пак не се заключва и отключва от бутоните на ключа , някой може ли да помогне , Благодаря.
Иначе колата има радио и проверихме антената ,платката която е под спойлера на третия стоп и всичко е сухо няма влага , с баща ми открихме скъсан кабел и други оголени в маншона където минават отдясно към колонката на пета врата , запоихме ги но пак не се заключва и отключва от бутоните на ключа , някой може ли да помогне , Благодаря.
Re: Заключване и отключване от дистанционните БМВ Е91
Имам подобен проблем до преди 10мин се се мъчих,смених антенния модул колата продължава да не се отключва и заклюва,проблеми с радиото нямам.Интересното при мен е че до преди месец колата се отклчваше и заключваше на другия ден пак спираше да реагира на ключа после пак се оправяше и така близо 1месец докато не дойде момента в който от 10дни си я заклювам само и единстванп ръчно.Намерих модул смених го 1час на студа и накрая брадва
Ще гледам кабелите как са утре
Ще гледам кабелите как са утре
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
батерия ключ ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
По принцип най-лесно и най-евтино е да се почне от смяна на батерията в ключа - дори да не е от нея, на тези години тя си е в края на жизнения път, така че не е грешка да се смени. После ако не се оправят нещата, карайте нататък към по-сложното, по-трудоемкото и по-скъпото!
+1 за смяна на батерията в ключа и профилактика на връзките на централното отключване в пасажерската врата.
BMW 320i, 2005, 150hp
5 мнения
• Страница 1 от 1