Недостатъци при липса на фабрична навигация на BMW E90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Недостатъци при липса на фабрична навигация на BMW E90
Здравейте. Гледам една кола която няма фабричната навигация. Какви са недостатъците освен очевидния, че няма как да се сложи такава, а трябва да е от тия дето са от друг тип екранче отпред?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Недостатъци при липса на фабрична навигация на BMW E90
Няма никаква разлика във функционалността на колата.
Може би единствен недостатък, остава, това, че ако много държиш на някакъв екран , не ти остава друго освен да сложиш от тези варианти които се слагат върху таблото.
А да и няма къде да си сложиш телефона, ако някой седи до теб на седалката.
Това е в кръга на шегата разбира се. Това, че няма нави не би трябвало да те спре да купиш някоя кола ако колата си струва.
Може би единствен недостатък, остава, това, че ако много държиш на някакъв екран , не ти остава друго освен да сложиш от тези варианти които се слагат върху таблото.
А да и няма къде да си сложиш телефона, ако някой седи до теб на седалката.
Това е в кръга на шегата разбира се. Това, че няма нави не би трябвало да те спре да купиш някоя кола ако колата си струва.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Таблото може да се смени и да си сложиш навигация, ако ти е ччак толкова важно.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Ами не знам честно казано колко си струва, затова ще пусна обявата тук и вие ми кажете какво мислите, понеже съм нов в света на BMW.
https://www.mobile.bg/obiava-1173305721 ... w-320-320d
https://www.mobile.bg/obiava-1173305721 ... w-320-320d
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Навигация кола не кара.
Това е ясно, просто как мислите, много ли са й парите за кола без елементарна екстра (в днешно време)?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Нормални пари.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Тоест няма да се набутам на тая цена? (не говоря за бъдещи ремонти, ако нещо излезне)
- Kristiqn_hristov
- Потребител
-
И моята е без много екстри и без фабрична навигация и не е болка за умиране . Бих се израдвал на един подгрев на седалките ама и без него мога да мина.
Иначе има опция да се сложи навигация на таблото и копче за управление и става готино, в момента го обмислям като вариант .
https://youtu.be/DcdtRnI5z7I?si=i87s_iy7m0gASgBX
Иначе има опция да се сложи навигация на таблото и копче за управление и става готино, в момента го обмислям като вариант .
https://youtu.be/DcdtRnI5z7I?si=i87s_iy7m0gASgBX
- hristogeorgiev872
- Потребител
-
- Кара: e90 320xd sedan facelift
- Мечтае да кара: i8
Купих подобна кола без нави. След това купих китайска android навигация. Едни момчета ми изрязаха таблото и я инсталираха. Купих навигацията за 1000лв от български магазин, но после видях че я има по-евтина в интернет. Инсталацията беше към 300лв ако не ме лъже паметта (на мен ми се видя сложно инсталирането, а имаше и кодиране). Даже си сложих и предна и задна камера за паркиране. Работи горе-долу добре.
Газ към морето, дай, дай
с БМВ-то дай, дай
с БМВ-то дай, дай
Знам ги андроидските, но нещо не ми харесва как изглежда, а успях да намеря всичко нужно да сложа оригиналната за 800 лева и мисля, че е изгодно.
Само не съм сигурен дали трябва да е същата година колата от която ги взимам частите, за да паснат на тази (2006 е моята). Някой знае ли от вас колеги?
Само не съм сигурен дали трябва да е същата година колата от която ги взимам частите, за да паснат на тази (2006 е моята). Някой знае ли от вас колеги?
11 мнения
• Страница 1 от 1