29F4, 29F5, 2A87
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
29F4, 29F5, 2A87
Здравейте, колеги!
Търся съвет от доста по-разбиращи или минали вече през моя проблем. Колата е е90 330i с н52б30 и от скоро чека й светна. Разбира се, не се бавих, и я закачих на диагностика. Показа грешки 29F4, 29F5 и 2А87. Също има и едно треперене на оборотите след като я запаля и честно казано не знам дали е загубила мощност, защото от скоро я имам и все още не съм я усетил както трябва. Не знам колко е важно, че го споменавам, но колата има газово и се заключва при светване на чека и съответно не иска да обърне на газ. Обръщам се към Вас, защото не ми се втурва на сляпо със скъпи ремонти и ако е такъв, поне да го очаквам!
Благодаря Ви предварително за съветите!
Търся съвет от доста по-разбиращи или минали вече през моя проблем. Колата е е90 330i с н52б30 и от скоро чека й светна. Разбира се, не се бавих, и я закачих на диагностика. Показа грешки 29F4, 29F5 и 2А87. Също има и едно треперене на оборотите след като я запаля и честно казано не знам дали е загубила мощност, защото от скоро я имам и все още не съм я усетил както трябва. Не знам колко е важно, че го споменавам, но колата има газово и се заключва при светване на чека и съответно не иска да обърне на газ. Обръщам се към Вас, защото не ми се втурва на сляпо със скъпи ремонти и ако е такъв, поне да го очаквам!
Благодаря Ви предварително за съветите!
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Re: 29F4, 29F5, 2A87
Тук важната грешка е 2А87, касае изпускателния ванос. Като начало почисти и тествай работата на соленоидите на ваносите. Непременно почисти и обратните клапанчета-филтри отстрани на главата, ето къде се намират и какво се случва с тях:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
2 мнения
• Страница 1 от 1