Проблем с паленето
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с паленето
Здравейте, от близо месец вече имам бмв е90 2005 година, 2.0 дизел, 163 коня - автомат. Колата малко по- малко почва да си показва магариите и в момента една такава се опитвам да реша - надявам се с ваша помощ.
Още на първата седмица колата си палеше, но на трето палене за деня отказа. Акумулатора беше на 4 години. Мериха, струваха и не бил ок и си купих Берга 100 ампера 320лв. Смених свещите и си мислех, че вече съм готов за зимата, да ама не . Онзи ден сутринта запали без проблем, но на вечерта капут. Дадоха ми ток и запали. Реших на другия ден да ида на майстор. По пътя за майстора започнаха да светкат различни грешки(ABS, скоростна кутия и налягане за гумите). Загасих, запалих и се оправи. При майстора регистрирахме акумулатора и изключихме нескопосано поставен GPS. Минах 100км и за сега всичко е окей.
Въпросът ми е според Вас възможно ли от това, че не беше регистриран акумулатора да имах тези проблеми.
Благодаря предварително!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Още на първата седмица колата си палеше, но на трето палене за деня отказа. Акумулатора беше на 4 години. Мериха, струваха и не бил ок и си купих Берга 100 ампера 320лв. Смених свещите и си мислех, че вече съм готов за зимата, да ама не . Онзи ден сутринта запали без проблем, но на вечерта капут. Дадоха ми ток и запали. Реших на другия ден да ида на майстор. По пътя за майстора започнаха да светкат различни грешки(ABS, скоростна кутия и налягане за гумите). Загасих, запалих и се оправи. При майстора регистрирахме акумулатора и изключихме нескопосано поставен GPS. Минах 100км и за сега всичко е окей.
Въпросът ми е според Вас възможно ли от това, че не беше регистриран акумулатора да имах тези проблеми.
Благодаря предварително!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Проблем с паленето
Според теб от какво може да е? Втори ден няма проблеми 

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: Проблем с паленето
Велчеввв написа:Здравейте, от близо месец вече имам бмв е90 2005 година, 2.0 дизел, 163 коня - автомат. Колата малко по- малко почва да си показва магариите и в момента една такава се опитвам да реша - надявам се с ваша помощ.
Благодаря предварително!
Колега, не знам БМВ да имат такъв проблем, но провери кабела за масата към купето! Виждал съм на доста други коли отхлабена връзка на този кабел и колата един път пали, друг път не пали.
5 мнения
• Страница 1 от 1