Проблем с електрическия нагревател в парното ( electric auxi
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с електрическия нагревател в парното ( electric auxi
Здравейте,
Имам проблем с електрическия нагревател в парното ( electric auxiliary heater) в е92 3.0д 2008 г.
Проблемът е, че според живите данни в инпа, когато са изпълнени всички условия за стартирането му(външна Т под 10°С, Т на антифриз под 75°С и други),колата го пуска, но реално не работи (проверено с ампер клещи). Нагревателят е свалян – 4-те нагревателя са здрави, а платката,която ги управлява, изглежда добре(все едно никога не е работил).Постоянното захранване с работещ мотор е проверено-няма проблеми.Колата е с акумулатор на 1 година( не е в икономичен режим).
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, ще съм благодарен да помогне.
Имам проблем с електрическия нагревател в парното ( electric auxiliary heater) в е92 3.0д 2008 г.
Проблемът е, че според живите данни в инпа, когато са изпълнени всички условия за стартирането му(външна Т под 10°С, Т на антифриз под 75°С и други),колата го пуска, но реално не работи (проверено с ампер клещи). Нагревателят е свалян – 4-те нагревателя са здрави, а платката,която ги управлява, изглежда добре(все едно никога не е работил).Постоянното захранване с работещ мотор е проверено-няма проблеми.Колата е с акумулатор на 1 година( не е в икономичен режим).
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, ще съм благодарен да помогне.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Проблем с електрическия нагревател в парното ( electric
На моята единичка (Е87) тръгва при външна температура под 3 градуса. При сегашните 6-7 сутрин - няма никой. Падне ли на 3 или по-малко, се усеща почти веднага след палене.
2 мнения
• Страница 1 от 1