Въпрос относно ремап на Е90

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос относно ремап на Е90

Мнение от ozon-t » 27 Юли 2020, 12:04

Здравейте колеги.Искам да попитам къде в София или изобщо къде е най-добре да се направи ремап на колата.Къде са най-добри?Автомобила е Е90 320д 163к.с. и ми се иска леко да се вдигне мощноста,да речем с около 20к.с. да не е повече.В никакъв случай 200к.с. за да не стане нещо по нея да се счупи.В момента е с премахнат дпф софтуерно и механично и сутрин като я запаля си пуши отзад,докато не позагрее малко и след това вече няма.Дали може този проблем да се оправи да кажем с друг софтуер.
Благодаря предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 2018 340xi

Re: Въпрос относно ремап на Е90

Мнение от Yokata » 27 Юли 2020, 23:22

ozon-t написа:Здравейте колеги.Искам да попитам къде в София или изобщо къде е най-добре да се направи ремап на колата.Къде са най-добри?Автомобила е Е90 320д 163к.с. и ми се иска леко да се вдигне мощноста,да речем с около 20к.с. да не е повече.В никакъв случай 200к.с. за да не стане нещо по нея да се счупи.В момента е с премахнат дпф софтуерно и механично и сутрин като я запаля си пуши отзад,докато не позагрее малко и след това вече няма.Дали може този проблем да се оправи да кажем с друг софтуер.
Благодаря предварително.

Карай и не се занимавай с глупости колега.....20коня.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d SE E90

Re: Въпрос относно ремап на Е90

Мнение от morto » 30 Юли 2020, 9:01

Моята кола е90 163коня е вече 4-та година с ремап на макс от Маднес и нямам проблеми. По измерване на диното 206коня, не знам колко са реални, но след ремапа е друга кола и съм доволен. Проблемите може би зависят от общото състоянието на конкретния автомобил. Ако се довериш на доказаните мапери едва ли причината за някой следващ проблем, (съединител, турбо дюзи и т.н.) ще е само и единствено следствие от ремапването. Но със сигурност по агресивното каране на подобен автомобил след ремапа, ще съкрати живота на някой от комонентите, които така или иначе все някога ще се развалят.

Назад към E90/E91/E92/E93