Джанти 216 цвят
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Джанти 216 цвят
Здравейте,
Реших да подаря на колата, нов (стар) комплект джанти за летните гуми спорт пакет оригинални на ББС style 216, след кратко търсене намерих комплект, като определено си бяха за боядисване, но поне бяха оригинални (преди това ходих да гледам 2 пъти реплики, като продавачите ме уверяваха, че са оригинални).
Човека, който ще ги боядисва, ги занесе на гумаджия да се изправят, след това на пясъкоструика и в момента им нанася екпосиден грунд.
Естествено, сега предстой най важното - цвета, аз искам да е бронзов, защото доста си отива с черна кола
https://www.nastarta.com/bmw-i8-%D1%80% ... %BD%D0%BE/
Въпроса е как да си набавя тази боя? Цвета много ме кефи, но колкото и да ходя по магазините, не намирам подобен.
Реших да подаря на колата, нов (стар) комплект джанти за летните гуми спорт пакет оригинални на ББС style 216, след кратко търсене намерих комплект, като определено си бяха за боядисване, но поне бяха оригинални (преди това ходих да гледам 2 пъти реплики, като продавачите ме уверяваха, че са оригинални).
Човека, който ще ги боядисва, ги занесе на гумаджия да се изправят, след това на пясъкоструика и в момента им нанася екпосиден грунд.
Естествено, сега предстой най важното - цвета, аз искам да е бронзов, защото доста си отива с черна кола
https://www.nastarta.com/bmw-i8-%D1%80% ... %BD%D0%BE/
Въпроса е как да си набавя тази боя? Цвета много ме кефи, но колкото и да ходя по магазините, не намирам подобен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
2 мнения
• Страница 1 от 1