Мокър под
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Мокър под
Здравейте колеги .
Имам един странен проблем, бях на автомивка , а и от дъждовете които минаха , целият шофьорски под е мокър . Мокрото започва от долната основа на педала за газта и стига до началото на шофьорската седалка , дефакто целия шофьорски под. Над педалите не е мокро .
Имате ли идеи от къде може да е влизала вода .
Благодаря предварително.
Имам един странен проблем, бях на автомивка , а и от дъждовете които минаха , целият шофьорски под е мокър . Мокрото започва от долната основа на педала за газта и стига до началото на шофьорската седалка , дефакто целия шофьорски под. Над педалите не е мокро .
Благодаря предварително.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Мокър под
Колега, тази тема е обсъждана многократно във форума, използвай търсачката.
Never mistake motion for action...
Търсих в търсачката , но не се натъкнах на такава тема.
Иначе проверих антифриза , нямам загуби , а казанчето на чистачките е от дясната страна .
Благодаря за съвета все пак .
Иначе проверих антифриза , нямам загуби , а казанчето на чистачките е от дясната страна .
Благодаря за съвета все пак .
- AlexK.
- Потребител
-
- Кара: BMW 325d e91 manual
- Мечтае да кара: е30 купе
Ако имаш панорама или шибидах го погледни, но най вероятно е уплътнението( шумоизолацията) на вратата. Много често срещан проблем е и лесно се оправя. В ютюб има много клипчета потърси нещо от сорта на vapor barrier leak. Махаш кората на вратата и залепяш. 

- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
Привет колега,
Може би някой канал за отвеждане на водата се е запушил и затова подлива вътре в купето. Аз имах този проблем на А3-ката и го оправих, като развих болтовете при прага долу в задната част на предния калник и разтворих леко пластмасите- изпаднаха две шепи шума
При теб не знам как е точно е сглобката, но предполагам, че принципът е същият. Надявам се да съм помогнал
Може би някой канал за отвеждане на водата се е запушил и затова подлива вътре в купето. Аз имах този проблем на А3-ката и го оправих, като развих болтовете при прага долу в задната част на предния калник и разтворих леко пластмасите- изпаднаха две шепи шума

При теб не знам как е точно е сглобката, но предполагам, че принципът е същият. Надявам се да съм помогнал

- morto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d SE E90
Ако е сменявано предното стъкло, има една уплатняваща лента, която се клика за долния край на стъклото и към пластмасата с отворите за чистачките. Та тази летна с времето гумата прогнива при смяна на предното стъкло, много често не се подменя и потича вода в купето. Номер 9 https://i.imgur.com/4Kyd5iV.jpg Струва двайсетина лева. Supporting ledge 51137133292

abvC написа:Здравейте колеги .
Благодаря предварително.
Шумоизолацията най-вероятно е отлепена. Лепилото (като каучук е) с което е била залепена е станало на камък. Разглобяваш шофьорската врата, взимаш пистолет за топъл въздух, нагряваш го да омекне хубаво и залепяш смело изолацията.
Здравейте колеги отново , проблемът се оказа , че е от уплътнението на вратите от там прониква вода.
Видимо не са износени или съсани , но явно са се посмачкали особенно в основата на вратата.
Та сега ще предстои смяна , 164 лв уплътнението за едната врата.
Благодаря за помощта и съветите.
Поздрави !
Видимо не са износени или съсани , но явно са се посмачкали особенно в основата на вратата.
Та сега ще предстои смяна , 164 лв уплътнението за едната врата.
Благодаря за помощта и съветите.
Поздрави !
8 мнения
• Страница 1 от 1