Проблем с акумулатора ?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanislav83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 325D
Re: Проблем с акумулатора ?
Ъпдейт - след като не беше ползвана няколко дни, колата за момента не изписва същата грешка.Няколко пъти я гасих и палих, днес я и покарах - грешка не изписва. Не знам как да го тълкувам това, но за сега няма да предприемам нищо. Благодаря на всички
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Stanislav83 написа:Ъпдейт - след като не беше ползвана няколко дни, колата за момента не изписва същата грешка.Няколко пъти я гасих и палих, днес я и покарах - грешка не изписва. Не знам как да го тълкувам това, но за сега няма да предприемам нищо. Благодаря на всички
За твое успокоение я закачи на диагностика и си виж хистограмите. Там ще добиеш представа какво се случва.
- Stanislav83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 325D
nikola59 написа:Stanislav83 написа:Ъпдейт - след като не беше ползвана няколко дни, колата за момента не изписва същата грешка.Няколко пъти я гасих и палих, днес я и покарах - грешка не изписва. Не знам как да го тълкувам това, но за сега няма да предприемам нищо. Благодаря на всички
За твое успокоение я закачи на диагностика и си виж хистограмите. Там ще добиеш представа какво се случва.
Разполагам само с btool expert , нямам и лаптоп с батерия, който да използвам за диагностика

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2