Проблем с акумулатора ?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 325D

Re: Проблем с акумулатора ?

Мнение от Stanislav83 » 26 Апр 2020, 20:31

Ъпдейт - след като не беше ползвана няколко дни, колата за момента не изписва същата грешка.Няколко пъти я гасих и палих, днес я и покарах - грешка не изписва. Не знам как да го тълкувам това, но за сега няма да предприемам нищо. Благодаря на всички

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 27 Апр 2020, 10:38

Stanislav83 написа:Ъпдейт - след като не беше ползвана няколко дни, колата за момента не изписва същата грешка.Няколко пъти я гасих и палих, днес я и покарах - грешка не изписва. Не знам как да го тълкувам това, но за сега няма да предприемам нищо. Благодаря на всички

За твое успокоение я закачи на диагностика и си виж хистограмите. Там ще добиеш представа какво се случва.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 325D

Мнение от Stanislav83 » 27 Апр 2020, 11:02

nikola59 написа:
Stanislav83 написа:Ъпдейт - след като не беше ползвана няколко дни, колата за момента не изписва същата грешка.Няколко пъти я гасих и палих, днес я и покарах - грешка не изписва. Не знам как да го тълкувам това, но за сега няма да предприемам нищо. Благодаря на всички

За твое успокоение я закачи на диагностика и си виж хистограмите. Там ще добиеш представа какво се случва.

Разполагам само с btool expert , нямам и лаптоп с батерия, който да използвам за диагностика :) Така че самодиагностиката отпада, а ако трябва да съм честен не ми се дават 30-50лв за диагностика, поне не в този случай.

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93