Bluetooth проблем при E90 2006!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Andreeve90
- Потребител
-
Bluetooth проблем при E90 2006!
Здравейте!
От вчера имам BMW E90 2006 година.
Колата е с professional CD , та се пробвах да се свържа през блутут ,но излизаше “- -“.
Отворих задния багажник и видях ,че MULF модула е откачен. Закачих го и подкарах блутута , пробвах да свържа и IPhone X и Samsung NOTE 9. Свързват се успешно, мога да набирам и да вдигам от автомобила ,хората отсреща ме чуват какво им говоря , НО АЗ НЕ ГИ ЧУВАМ. Гласовите команди в автомобила работят също. Просто не чувам какво ми говорят от отсрещната страна. Изтрих всички предишни телефони и пак не става.
Колата е с professional CD , та се пробвах да се свържа през блутут ,но излизаше “- -“.
Отворих задния багажник и видях ,че MULF модула е откачен. Закачих го и подкарах блутута , пробвах да свържа и IPhone X и Samsung NOTE 9. Свързват се успешно, мога да набирам и да вдигам от автомобила ,хората отсреща ме чуват какво им говоря , НО АЗ НЕ ГИ ЧУВАМ. Гласовите команди в автомобила работят също. Просто не чувам какво ми говорят от отсрещната страна. Изтрих всички предишни телефони и пак не става.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Bluetooth проблем при E90 2006!
Andreeve90 написа:Здравейте!
Вероятно модула е повреден, затова е бил и откачен, най вероятно и ток консумира и не позволява на колата да заспи, ама това ще го разбереш на следващия ден или след няколко дни.

- andreevE60
- Потребител
-
Не позволява на колата да заспи? Това ли е причината да ми свети LED лампата на паркинг буквата на автоматичната скоростна кутия ?
- andreevE60
- Потребител
-
Момчета.. все още го мъча този проблем, ровя често по форумите и никой нищо не е писал..
Някой с MULF модул и айфон 10 да пише , за да видим дали при него работи всичко добре ?!
Някой с MULF модул и айфон 10 да пише , за да видим дали при него работи всичко добре ?!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
andreevE60 написа:Не позволява на колата да заспи? Това ли е причината да ми свети LED лампата на паркинг буквата на автоматичната скоростна кутия ?
Тази лампа гасне на около 20 тата минута, колата заспива на 60-тата, като консумацията трябва да падне на около 10-20мА.
Премери дали заспива със закачен модул, ако не заспива го разкачи и си купи друг, че ще почнат ядовете с разреждане на акумулатора и тн.

5 мнения
• Страница 1 от 1