Избор на Чистачки - от Bosh сякаш не съм доволен :(

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d LCI
Мечтае да кара: Самолет

Re: Избор на Чистачки - от Bosh сякаш не съм доволен :(

Мнение от brabusbg » 13 Дек 2019, 9:34

Не знам какви китайски поръчвате, споделете ако има читави такива? Аз имам много лош опит с китайчета от предния ми автомобил, след около година или две употреба надраха цялото стъкло, нямам предвид черта , а всякаш където са минавали цялото стъкло се беше протрило. После в какви филми влязох и колко пари ми излезе полирането с циркониеви пасти и т.н.... ужас. От тогава се отказах от китайците. Сега си поръчах Michelin Stealth, някой напред ги беше препоръчал. Чистят добре и са тихи (не знаех че са с рамо), но много ме дразни това че стърчат... имам чуството че чак ми пречи докато карам!
20191212_165314.jpg

20191212_165333.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 13 Дек 2019, 10:20

Оригиналните ми бяха SWF. Преди две години пак си купих SWF. Все още не са мръднали и си чистят перфектно. Течност съм ползвал на Würth и Sonax зимно време. Шумът който описва колегата @datchko при мен го няма.

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 13 Дек 2019, 14:19

nikola59 написа:Оригиналните ми бяха SWF. Преди две години пак си купих SWF. Все още не са мръднали и си чистят перфектно. Течност съм ползвал на Würth и Sonax зимно време. Шумът който описва колегата @datchko при мен го няма.

Аз все още си мисля, че съм попаднал на мнооого залежала стока. Като ги получих чистачките (дойдоха с куриер от друг град) опаковката им беше като на мокър картон и цялата беше разпокъсана..
Към момента все още чистят перфектно, но при обръщане на самата чистачка, се чува много силно между тупкане и скърцане...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от гумата » 25 Дек 2019, 0:19

Колеги, при чистачките е като при гумите. Търсите прясно и оригинално. Бош, Шампион, или Вюрт са добри, когато са пресни, остареят ли, преоценяват се и работят, но не са това, което е прясната гума на чистачката. Валео също много се подобриха.

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93