Избор на водна помпа Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Foootball4
- Потребител
-
Избор на водна помпа Е91
Здравейте,
Имам нужда от съвет каква водна помпа да избера комплект ли да бъде или всичко по отделно да се събира, марка, цена, за какво да се внимава. Моля за коректни коментари! Щ
Имам нужда от съвет каква водна помпа да избера комплект ли да бъде или всичко по отделно да се събира, марка, цена, за какво да се внимава. Моля за коректни коментари! Щ
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Избор на водна помпа Е91
А с какъв мотор си?
На така зададен въпрос, не знам какъв отговор очакваш
На така зададен въпрос, не знам какъв отговор очакваш

- Foootball4
- Потребител
-
Извинявам се, 2.0 diesel 163 h. p. Ръчна скоростна кутия.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ако не се знае историята се сменят комплект- ролки, ремъци, водна помпа. Ако нещо очевидно изглежда ново си го спестяваш. Това при условие, че искаш само да караш колата- ако искаш често да я проверяваш, слушаш за шумове, преценяваш за износвания и си готов да поемеш риска от това нещо да бъгне на път, тогава по твое усмотрение. Ако не знаеш кога е сменян антифриза- и него, оригинален, разрежда се с дестилирана вода. Като добри марки- ролки INA, ремъци CONTITECH, водна помпа HEPU, частите наистина да са от тези марки.
- Foootball4
- Потребител
-
Благодаря за разяснението!
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Баш от водна помпа HEPU изревах миналия уЙкенд
Изкарала е 40-45 хил км и е капО - лагера се беше разбил. За късмет не прегрях колата, разминах се само с разходи за пътна помощ и счупени сплитери на предната броня (щото колата идва много ниска за пътната помощ с тях). Както си карам ми светна грешка алтернатор. Ремъка беше долу...Купих си оригинална БМВ помпа, повече такива боклуци хепу мепу не слагам.

- streetracing12
- младши ентусиаст
-
chris_barnes написа:Баш от водна помпа HEPU изревах миналия уЙкендИзкарала е 40-45 хил км и е капО - лагера се беше разбил. За късмет не прегрях колата, разминах се само с разходи за пътна помощ и счупени сплитери на предната броня (щото колата идва много ниска за пътната помощ с тях). Както си карам ми светна грешка алтернатор. Ремъка беше долу...Купих си оригинална БМВ помпа, повече такива боклуци хепу мепу не слагам.
Аз съм доволен от водна помпа HEPU вече две помпи съм сменил.
Карам между 55-65 000 км. Признаци досега съм нямал течове и тн просто превантивно я сменям.
Ако караш само с антифриз без дестилирана вода може от там да идва проблема.
7 мнения
• Страница 1 от 1