Бас каса
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Бас каса
Искам да си сложа бас каса на е90 но оригиналното сд -business няма чинчове.Въпроса ми е от къде да взема сигнал за чинчове как да ги свържа и къде да свържа remote-а.Благодаря
- n1k1to96
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 325d LCI - M57D30TÜ2
- Мечтае да кара: BMW ///M3 CSL e46
- Детайли за колата: Black Sapphire Metallic
OEM Style 270 (Summer setup)
OEM Style 277 ET20 (Winter setup)
Re: Бас каса
При мен на е46 ми взеха сигнал от задната тонколона, която чрез някакъв декодер (не знам как се нарича устройството) се свързва към усилвателя.
The Ultimate Driving Machine
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Сложи си лоджик 7, не се занимавай с някакви измислени бас каси и тем подобни глупости, които седят като подарени в тези коли.
Изпадат от време на време пълни комплекти за около 500-600лв., малко преработка на иснталацията и ще имаш доста по добра музика от кварталните кислеляци с голфчета
Изпадат от време на време пълни комплекти за около 500-600лв., малко преработка на иснталацията и ще имаш доста по добра музика от кварталните кислеляци с голфчета

- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
vld написа:Сложи си лоджик 7, не се занимавай с някакви измислени бас каси и тем подобни глупости, които седят като подарени в тези коли.
Нещо против голфа ли имаш

vld написа:Сложи си лоджик 7, не се занимавай с някакви измислени бас каси и тем подобни глупости, които седят като подарени в тези коли.
Не ми се хвърлят 1000лв за музика,пък и не може да докара повече бас.
При мене сигнала съм взел от говорителте под седалката, оттам под прага и отзад, усилвателя е там къдто седи блутут модула.
Усилвателя ми е Херц и има входове за силен сигнал, отделно и това му е ремоута - след като усети, че има сигнал от кабелите се включва.
Говоритля е 12ка на щипки маха се лесно когато не ми трябва, но звука е уникален, предполагам нямаш и пищялки на предните врати, намери си оригинални.
Усилвателя ми е Херц и има входове за силен сигнал, отделно и това му е ремоута - след като усети, че има сигнал от кабелите се включва.
Говоритля е 12ка на щипки маха се лесно когато не ми трябва, но звука е уникален, предполагам нямаш и пищялки на предните врати, намери си оригинални.
2707E91 написа:При мене сигнала съм взел от говорителте под седалката, оттам под прага и отзад, усилвателя е там къдто седи блутут модула.
Благодаря.Иначе имам пищялки.
Пролема с ремуута остава.Взех + от задната колона и като го свържа към ремуута сд-то спира.Някаква защита ли е не знам.
про ПРО ЦД модела нямаш ли оригинални туби под двете предни седялки ? че да слагаш друга
не карай по-бързо ............ отколкото твоят ангел може да лети
x7z написа:про ПРО ЦД модела нямаш ли оригинални туби под двете предни седялки ? че да слагаш друга
Имам но не са ми достатъчни

2707E91 написа:Не го прари така, ще изгори нещо.
Вземи плюс от запалката в багажника.
Тва е тъпото че нямам в багажника
13 мнения
• Страница 1 от 1