BMW e90 318i 129hp / пропушва
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
BMW e90 318i 129hp / пропушва
Здравейте Колеги,
Живея в Германия и наскоро си купих е90/318i/129к.с. Общо взето я карам малко над месец. Мотора и звучи много добре и колата е добре поддържана.
Това, което ме притесни днес.... когато дадох на задна и видях в огледалото сиво-син пушек при загряла кола. При нормално каране и при престой не пуши, но когато я изфорсирам пак пропушва и изчезва. Бихте ли дали мнение, дали това е заминал двигател или е друг проблем?
Аз имам една година гаранция на мотора и не знам какво да правя...може би пък колата не е толкова добре поддържана...
Благодаря ви!
Живея в Германия и наскоро си купих е90/318i/129к.с. Общо взето я карам малко над месец. Мотора и звучи много добре и колата е добре поддържана.
Това, което ме притесни днес.... когато дадох на задна и видях в огледалото сиво-син пушек при загряла кола. При нормално каране и при престой не пуши, но когато я изфорсирам пак пропушва и изчезва. Бихте ли дали мнение, дали това е заминал двигател или е друг проблем?
Аз имам една година гаранция на мотора и не знам какво да правя...може би пък колата не е толкова добре поддържана...

Благодаря ви!
- toyo_bg
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46 318i , E90 320i
- Мечтае да кара: E92 M3
Re: BMW e90 318i 129hp / пропушва
Здравей колега!
Преди два месеца имах същият проблем със същият двигател 2.0л N46B20.
Бяха се опекли гумичките на клапаните и от там пускаше масалце в двигателя!
Доста хора сменят само гумичките на клапаните без да свалят главата , но аз предпочетох да си я ревизирам (главата)
След демонтажа имаше и няколко водача които плачеха за смяна и така!
След направената манипулация не пропушва хич при никакви условия
Успех колега.
Преди два месеца имах същият проблем със същият двигател 2.0л N46B20.
Бяха се опекли гумичките на клапаните и от там пускаше масалце в двигателя!
Доста хора сменят само гумичките на клапаните без да свалят главата , но аз предпочетох да си я ревизирам (главата)
След демонтажа имаше и няколко водача които плачеха за смяна и така!
След направената манипулация не пропушва хич при никакви условия

Успех колега.
- FE LIPE
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
- Детайли за колата: arctic metallic
4 мнения
• Страница 1 от 1