Проблем багажник Е91

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: ЗИЛ на газ.

Проблем багажник Е91

Мнение от vikeresko » 20 Ное 2016, 13:16

Здравейте колеги. Прегледах форума и намерих теми подобни на тази, но всички са в други подфоруми. Нищо не намерих в подфорума на Е9Х. Проблема ми е следният. Колата е Е91 330ХД 2006г. Преди няколко месеца преди да запаля колата трябваше нещо да извадя от багажника, натиснах и багажника не се отвори, пробвах и стъклото на багажника не се отвори. Когато запалих и тръгнах светна индикатор на таблото че багажника е отворен. Покарах колата и изведнъж всичко се оправи, до преди 1 седмица. Отворих багажника, поставих детската количка и тръгнах. В момента в който тръгнах светна пак вапросният индикатор и багажника заяде. Нито той работи, нито стъклото се отваря, а на всичко отгоре колата мисли че е отворен и не пуска и задната чистачка. Покарах 2 дни така и ми умря акумулатора. И там голям филм, удряха ми колата накратко и майстора не закачил бравичката. :ranting: Няма отваряне тази кола, отворихме я някак си смених акумулатора и изведнъж магия пак почна да се отваря. Сутринта паля колата пак не се. Тази кола се подиграва с мене. Въпроса ми е понеже в другите подфоруми четох дали са кабелите дали е този комфорт модул (на старата Е46 имах проблеми с него след като покарам колата не искаше да се отклюява, само с ключ) или нещо друго. Ако има даже някой колего от форума наблизо да му откарам колата ще е най-добре че се напатих с майстори. Аз съм от Перник. Много благодаря предварително

Назад към E90/E91/E92/E93