Подгрев на седалки
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Подгрев на седалки
Здравейте,
Искам да попитам има ли начин да се сложат седалки с подгрев(и да работи) на е90 без да се сменят някакви скъпи модули и тн..?
Искам да попитам има ли начин да се сложат седалки с подгрев(и да работи) на е90 без да се сменят някакви скъпи модули и тн..?
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Подгрев на седалки
Единственото което трябва е седалките с подгрева и управлението в централната конзола. Останалото е инсталация и кодиране.
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
Giovanni написа:Единственото което трябва е седалките с подгрева и управлението в централната конзола. Останалото е инсталация и кодиране.
Седалките ги имам, модула от таблото ще потърся на старо, но ми казаха, че трябвало да се смени някакъв централен модул, който управлявал всички екстри.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Зависи с какви седалки си, но ти трябва и модула под седалките, при нормалните. Е един при ел. Са два по спомен е това, но ще ти потърся гайда в пост и ще го пусна тук
Трябва да имаш модула под седалките, той има букси за подгрева, на това клипче можеш да го видиш как изглежда https://www.youtube.com/watch?v=dukilSo_hkA
Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря, а имате ли идея кой може да я свърши тази работа по инсталацията и програмирането? По възможност от София?
- kambone
- Потребител
-
- Кара: Passat 5.5
- Мечтае да кара: е30
А ако колата е със специфичен салон (бежов, червен и т.н.) как седи въпросът?
Трудно ще се намерят само седалки същия цвят с подгрев. Няма ли вариант да се добавят само "реотаните" + модулите ?
Трудно ще се намерят само седалки същия цвят с подгрев. Няма ли вариант да се добавят само "реотаните" + модулите ?
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
Колегата по- горе е пуснал линк точно за тази процедура
- kambone
- Потребител
-
- Кара: Passat 5.5
- Мечтае да кара: е30
Видях.
Не намирам обаче да се продават OEM комплекти. Намерих афтърмаркет решение но в щатите
http://www.heatedseatkits.com/heatedseatkits/index.html
Не намирам обаче да се продават OEM комплекти. Намерих афтърмаркет решение но в щатите

http://www.heatedseatkits.com/heatedseatkits/index.html
- morto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d SE E90
Какво и къде трябва да се кодира за да тръгне подгрева? Седалките са механични с подгрев колата е90? 

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
morto написа:Какво и къде трябва да се кодира за да тръгне подгрева? Седалките са механични с подгрев колата е90?
Колега ако всичко е вързано, както трябва - добавяш ФА кода във VO на IHKA FAS BFS и SG-CODIEREN
- morto
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за бързото включване. Имам централната конзола с бутоните, седалките с подгрев и модулите под тях. Трябва ми време да ги фиксирам и кодирам (ще пиша дали съм успял). 

- morto
- кандидат ентусиаст
-
Кодирах с $494 в VO, индикаторите за подгрев на конзолата светнаха и бутоните функционират, но седлаките не греят. Трябва допълнително окабеляване до седалките! 

Последна промяна morto на 13 Ное 2016, 19:22, променена общо 1 път
Здравейте , сложих кожен салон на моята е90 но е без подгрев, а старите ми имаха. Въпроса ми е дали ще мога да извадя реотаните и да ги сложа на кожения? Гледах подобно клипче за е93.
14 мнения
• Страница 1 от 1