Въпрос относно cd changer
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Binev
- Потребител
-
- Кара: 325xI
- Мечтае да кара: M3
Въпрос относно cd changer
Здравейте, ако темата ми не е за тук моля да бъда извинен просто не намерих по-подходящо място. Наскоро се сдобих с Е90 и сега си търся разни източници за музика, в колата има AUX вход но не и USB което не ми върши работа за USB ми искат много пари и не е вариянт сега, гледам някои от колегите имат CD changer но при мен няма... също така някой пишат че имат iDrive, а аз си нямам и понятие какво е това (до колкото разбрах е ОС за навигацията на колата). Колата е 2006 и е с голямата навигация не мисля че е с iDrive, въпроса ми е мога ли да си сложа CD changer, ако мога ще успея ли да го направя сам, ако не мога препоръчайте ми сервиз в Стара Загора (или в краен случай София). Благодаря ви. 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Въпрос относно cd changer
Одобрих темата, въпреки, че можеш да намериш отговорите на всичко в различни теми. iDrive е търговското име на БМВ навигациите след 2005г. (с джойстик до скоростния лост). USB можеш да добавиш по няколко начина, включително с устройство на входа за чейнджър. Въпросът ти е доста обширен, най-добре се обърни към някои от специалистите в темата за навигации. Ще ти помогнат да си намериш оптимално решение.
viewtopic.php?f=112&t=206694
Тук има линк към доста инфо за навигациите. За чейнджър и USB можеш да ползваш търсачката.
viewtopic.php?f=112&t=206694
Тук има линк към доста инфо за навигациите. За чейнджър и USB можеш да ползваш търсачката.
Never mistake motion for action...
2 мнения
• Страница 1 от 1