CD-changer проблем

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

CD-changer проблем

Мнение от fromhell_ » 30 Юни 2016, 8:11

Здравейте колеги,

Вече за втори път ми се случва, CD-changer-а да ми захапе дисковете и нито I-drive-а разпознава, че работи CD-то, нито мога да ги извадя, пак от дупка, първия път някак си излязоха сами и всичко си беше перфектно, до поредната дупка...
Може ли да ми препоръчате човек, да отида и да го погледне да няма нещо разхлабено..?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: от време на време
Мечтае да кара: всеки ден

Re: CD-changer проблем

Мнение от pkw08 » 30 Юли 2016, 18:15

Имам подобен проблем и още!... През 2015 „лятото“ както си работеше чейнджера по време на движение с автомобила започнах да сменявам диска и спря да работи - след неравност по платното. Иконата в компа стана неактивна. Ходих в М-КАР Пловдив и ми взеха около 100лв. за диагностика и да ми кажат, че чейнджера не ми работи. Предложиха ми нов - отказах. Парите ги взеха да установят причината за спирането, но не успяха. През пролетта на 2016 чейнджера проработи отново - без никакви ремонти и т.н. След около седмица пак спря да работи. После компа на колата започна да се рестартира когато си иска от време на време и на място, и по време на движение и т.н. Отново отидох в М-КАР Пловдив и поисках подмяна на софтуера с най-новата версия. Отказаха и ми казаха, че не е необходимо. За 65лв. ми изолираха - изключиха чейнджера и компа се оправи. Поздрави!

Назад към E90/E91/E92/E93