CD-changer проблем
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
CD-changer проблем
Здравейте колеги,
Вече за втори път ми се случва, CD-changer-а да ми захапе дисковете и нито I-drive-а разпознава, че работи CD-то, нито мога да ги извадя, пак от дупка, първия път някак си излязоха сами и всичко си беше перфектно, до поредната дупка...
Може ли да ми препоръчате човек, да отида и да го погледне да няма нещо разхлабено..?
Вече за втори път ми се случва, CD-changer-а да ми захапе дисковете и нито I-drive-а разпознава, че работи CD-то, нито мога да ги извадя, пак от дупка, първия път някак си излязоха сами и всичко си беше перфектно, до поредната дупка...
Може ли да ми препоръчате човек, да отида и да го погледне да няма нещо разхлабено..?
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
Re: CD-changer проблем
Имам подобен проблем и още!... През 2015 „лятото“ както си работеше чейнджера по време на движение с автомобила започнах да сменявам диска и спря да работи - след неравност по платното. Иконата в компа стана неактивна. Ходих в М-КАР Пловдив и ми взеха около 100лв. за диагностика и да ми кажат, че чейнджера не ми работи. Предложиха ми нов - отказах. Парите ги взеха да установят причината за спирането, но не успяха. През пролетта на 2016 чейнджера проработи отново - без никакви ремонти и т.н. След около седмица пак спря да работи. После компа на колата започна да се рестартира когато си иска от време на време и на място, и по време на движение и т.н. Отново отидох в М-КАР Пловдив и поисках подмяна на софтуера с най-новата версия. Отказаха и ми казаха, че не е необходимо. За 65лв. ми изолираха - изключиха чейнджера и компа се оправи. Поздрави!
2 мнения
• Страница 1 от 1