Щракане при въртене на волана
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Xezes
- Потребител
-
- Кара: BMW Е90 330D xDrive LCI
Щракане при въртене на волана
Здравейте,
Както заглавието казва, днес се появи едно щракане при въртене на волана, което го има дори когато автомобила работи. За да стане по-ясно прикачам линк с видео, където можете да чуете за какво става въпрос:
https://www.youtube.com/watch?v=D55z8VuY4_c
Някои срещал ли е проблема, и има ли идея какво може да е ?
П.С. Колата е 330D xDrive LCI, ако има значение.
Поздрави!
Както заглавието казва, днес се появи едно щракане при въртене на волана, което го има дори когато автомобила работи. За да стане по-ясно прикачам линк с видео, където можете да чуете за какво става въпрос:
Поздрави!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Щракане при въртене на волана
Xezes написа:Здравейте,
Поздрави!
Карето на волана ти е за смяна - по спомен ми се върти 400-600лв ново
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
И моята има едно такова чукане само когато не е запалена, още от как е купих преди 3 години, за тези 600 лева си го оставих така, един приятел ми каза че ако се разтропа още е за смяна но може да си остане така леко тропане и така и стана и до ден днешен нямам проблеми, не че не ми се иска да го сменя ама знам че си е скъпо 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
awful написа:И моята има едно такова чукане само когато не е запалена, още от как е купих преди 3 години, за тези 600 лева си го оставих така, един приятел ми каза че ако се разтропа още е за смяна но може да си остане така леко тропане и така и стана и до ден днешен нямам проблеми, не че не ми се иска да го сменя ама знам че си е скъпо
Като я взех беше бетон,сега леко потропва доста по-малко от на колегата,но ето заради такива неща не карам с гоелми джанти и ниски гуми,просто знам как не пазя толкова и ще се разтропа.
Наистина ако не е прекалено ,не мисля,че е наложително (мое мнение)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Gqbriel написа:awful написа:И моята има едно такова чукане само когато не е запалена, още от как е купих преди 3 години, за тези 600 лева си го оставих така, един приятел ми каза че ако се разтропа още е за смяна но може да си остане така леко тропане и така и стана и до ден днешен нямам проблеми, не че не ми се иска да го сменя ама знам че си е скъпо
Като я взех беше бетон,сега леко потропва доста по-малко от на колегата,но ето заради такива неща не карам с гоелми джанти и ниски гуми,просто знам как не пазя толкова и ще се разтропа.
Наистина ако не е прекалено ,не мисля,че е наложително (мое мнение)
Ами да ти кажа моята като е взех беше на 164к км със джанти 17 рън флат, от 2 години съм със 18 и няма проблем тропа си еднакво слабо, ако се разтропа и като се кара тогава е вече друго.
- frenchi03
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw F30 340i
- Мечтае да кара: GT3
Натягате си здраво този болт и си решавате 80% от проблема и при мен беше така...за 100% се сменя карето около 250 евра е.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
6 мнения
• Страница 1 от 1