Е92 325i 2008 - газов инжекцион
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Е92 325i 2008 - газов инжекцион
@nero_
Много Благодаря
мисля, че си е направо полезна тема /пост/ в случая :-)
Много Благодаря
мисля, че си е направо полезна тема /пост/ в случая :-)
Колеги, добър вечер пиша тук защото съм малко в ужас днес сложих ГИ на 325их е91. Марка Романо ОБД. Засега всичко супер, но докато са правили монтажа казаха, че акумулатора е паднал (заради всичките светещи лампи .....) и сега
1. На скоростната кутия П/Р/Н/Д/ДС/М+/- НЕ свети лампата.
2. Блутут телефон казва "not installed" -> подозирам, че визита в Дару ще е нужна.
По точка едно някой има ли идеи мнения etc. ? Това ме притеснява повече от 2. Газовата е вързана по ОБД и предполагам, че и кутията си говори с ЕКУ-то по ОБД а нали само 1 user може да бъде ползва ОБД дали това е проблема ?
Всякакви идеи и предложения ще са от полза.
Благодаря!
2. Блутут телефон казва "not installed" -> подозирам, че визита в Дару ще е нужна.
По точка едно някой има ли идеи мнения etc. ? Това ме притеснява повече от 2. Газовата е вързана по ОБД и предполагам, че и кутията си говори с ЕКУ-то по ОБД а нали само 1 user може да бъде ползва ОБД дали това е проблема ?
Благодаря!
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
arhimed написа:Колеги, добър вечер пиша тук защото съм малко в ужас днес сложих ГИ на 325их е91. Марка Романо ОБД. Засега всичко супер, но докато са правили монтажа казаха, че акумулатора е паднал (заради всичките светещи лампи .....) и сега
Благодаря!
От умрял акумулатор големи порази стават , до как не го смениш и не изтриеш грешките не вярваи на светещите лампички, може и абс сензора да ти светне и какво ли не.
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5