320d изгасва веднага след запалване първият път
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- deniscool@abv.bg
- Потребител
-
320d изгасва веднага след запалване първият път
Здравейте колеги!
Имам е90 320d 163hp 2006 година.
От известно време се появи следният проблем, като в началото го правеше рядко, но с течение на времето започна да го прави по-често и често.
Натискам съединителя и старт бутона - колата пали и веднага изгася.След това си пали и няма проблеми.Не го прави винаги, а само понякога, но проблема зачестява.Имам съмнения за датчика, който отчита дали е натиснат съединителя(без да е натиснат, колата не пали),а и на диагностиката излезе той като грешка.Но ако е от този датчик изобщо ще завърти ли стартера????
Имам е90 320d 163hp 2006 година.
От известно време се появи следният проблем, като в началото го правеше рядко, но с течение на времето започна да го прави по-често и често.
Натискам съединителя и старт бутона - колата пали и веднага изгася.След това си пали и няма проблеми.Не го прави винаги, а само понякога, но проблема зачестява.Имам съмнения за датчика, който отчита дали е натиснат съединителя(без да е натиснат, колата не пали),а и на диагностиката излезе той като грешка.Но ако е от този датчик изобщо ще завърти ли стартера????
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: 320d изгасва веднага след запалване първият път
Щом на диагностиката е излезнал, защо не го смени? Най- вероятно е от него.
2 мнения
• Страница 1 от 1