проблем със стартиране
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW 320D 2006
- Потребител
-
проблем със стартиране
здравейте...преди извесно време колата ми се напълни със вода од лявата страна и колата започна да се побърква в таблата светна всичко,започна да ми прави проблем при стартиране сложа ключа натискам на старт бутона и прекъсва всичко,ключа немога да го извада а в колата няма никакъв ток и багажника се заключва,пускам му малко ток пак не иска да търгне докато не извадя едната клема на акумулатора и след това търгва..сега оправих проблема със водата но със стартиранете продължава да ми прави проблем постоянно,карах я на диагностика но не се намира никакъв сериозен проблем всички грешки ги трие?????? някой да помогне със нещо?? благодаря предварително
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: проблем със стартиране
Какво значи всички грешки ги трие? сигурно има някой електронен модул където се е наводнявало. Проследи кабелите и ако има клеми ги почисти. Може да не прави добър контакт.
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: проблем със стартиране
Отиди на жичкаджия. Тук никой няма да може да ти помогне по този проблем. Тази вода като е влезнала, най- вероятно окъсява, може да е стигнала и до CAS модула, за да прави такива проблеми.
3 мнения
• Страница 1 от 1