проблем със стартиране

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем със стартиране

Мнение от BMW 320D 2006 » 04 Юли 2015, 9:26

здравейте...преди извесно време колата ми се напълни със вода од лявата страна и колата започна да се побърква в таблата светна всичко,започна да ми прави проблем при стартиране сложа ключа натискам на старт бутона и прекъсва всичко,ключа немога да го извада а в колата няма никакъв ток и багажника се заключва,пускам му малко ток пак не иска да търгне докато не извадя едната клема на акумулатора и след това търгва..сега оправих проблема със водата но със стартиранете продължава да ми прави проблем постоянно,карах я на диагностика но не се намира никакъв сериозен проблем всички грешки ги трие?????? някой да помогне със нещо?? благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e92, f30
Мечтае да кара: M4

Re: проблем със стартиране

Мнение от expl0de » 06 Юли 2015, 13:14

Какво значи всички грешки ги трие? сигурно има някой електронен модул където се е наводнявало. Проследи кабелите и ако има клеми ги почисти. Може да не прави добър контакт.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...

Re: проблем със стартиране

Мнение от vanka7a » 14 Юли 2015, 10:42

Отиди на жичкаджия. Тук никой няма да може да ти помогне по този проблем. Тази вода като е влезнала, най- вероятно окъсява, може да е стигнала и до CAS модула, за да прави такива проблеми.

Назад към E90/E91/E92/E93