проблем със стартиране
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW 320D 2006
- Потребител
-
проблем със стартиране
здравейте
на е90 сменян е волана от десен на лев..имам проблем със стартирането... понякога когато търгна да я запаля блокира всичко и ключа остава вътре немога да извадя ключа и прекъсва тока във цялата кола..извадя минуса(-) на акумулатора и тогава се оправя но това ми го прави постояно..преди някой ден колата беше заключена и неможах да я отвора ключа не реагираше изопщо и се включваше аларма пак със ключа на бравата отварях багажника за да вадя минуса на акумулатора...някой да знае нещо да помогне ????????
на е90 сменян е волана от десен на лев..имам проблем със стартирането... понякога когато търгна да я запаля блокира всичко и ключа остава вътре немога да извадя ключа и прекъсва тока във цялата кола..извадя минуса(-) на акумулатора и тогава се оправя но това ми го прави постояно..преди някой ден колата беше заключена и неможах да я отвора ключа не реагираше изопщо и се включваше аларма пак със ключа на бравата отварях багажника за да вадя минуса на акумулатора...някой да знае нещо да помогне ????????
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: проблем със стартиране
Колега никой няма да може да ти помогне във форум - деснячката ако не са я обърнали качествено може да са осрали един куп работи ( има тема за обръщането), заминавай при качествен диагностик / електричар и почвайте да търсите проблема. Зависи от къде си може да препоръчаме само къде да отидеш (за Пловдив колегата Атсалов има сервиз и хора, които биха се справили с подобни проблеми)
Re: проблем със стартиране
Колега почти съм сигурен, че проблема ти е в буксата под жабката - захранването на предпазителите. Това е + совия кабел от акумулатора към предпазителите(дебел червен) и буксата е нагоряла. За да провериш дали е нагоряла се сваля платката с предпазители - лесно е. Много често срещан проблем по чуждите форуми. Ако имаш нужда от повече разяснения си напиши телефонния номер на лично съобщение.
3 мнения
• Страница 1 от 1