Неработещ говорител в пасажерската врата.
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Неработещ говорител в пасажерската врата.
Здравейте!От доста време чета форума,но не съм се регистрирал понеже каквато информация ми потрябва я има вече във форума.
От месец съм с е91 320 2006 година.CD-то ми е Professional,обаче говорителчето във пасажерската врата не свири (проблема с екрана няма да го коментирам
)
Гледах как се сваля кората - има клипове в тубата,но се чуда от там ли да почна да търся проблема или от CD-то.Търсих как да го извадя ,но не намерих,100% се пъха нещо някъде ,но къде си нямам и идея.
Поздрави и лек ден!
От месец съм с е91 320 2006 година.CD-то ми е Professional,обаче говорителчето във пасажерската врата не свири (проблема с екрана няма да го коментирам

Гледах как се сваля кората - има клипове в тубата,но се чуда от там ли да почна да търся проблема или от CD-то.Търсих как да го извадя ,но не намерих,100% се пъха нещо някъде ,но къде си нямам и идея.
Поздрави и лек ден!
Re: Неработещ говорител в пасажерската врата.
Като отвориш дясната врата
трябва да жици в кожух. Като го
разместваш,натискаш засвирва ли?
трябва да жици в кожух. Като го
разместваш,натискаш засвирва ли?
Вярно бях забравил за кожуха,ще го погледна,дано ако е от него поне изпръщи,за да не разглабям кората и после да хвърчат щипки.
Някъде бях чел ,че и изгарял и самия канал на CD-то,дано не е това,не че не ми е прецакан дисплея му,ама и сега 200+ лева за такова CD.
Благодаря за насоката,ако някой друг е имал подобен проблем ,нека да ме светне.
Лек ден!
Някъде бях чел ,че и изгарял и самия канал на CD-то,дано не е това,не че не ми е прецакан дисплея му,ама и сега 200+ лева за такова CD.
Благодаря за насоката,ако някой друг е имал подобен проблем ,нека да ме светне.
Лек ден!
Да си приключа темата,оказа се ,че просто буксата е откачена.Използвах свалянето на корите за да залепя изолацията от където влизаше малко вода в купето,сега вече всичко е точно.
4 мнения
• Страница 1 от 1