Проблем преди и след реглаж на преден мост
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- gkostadinoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87, E90 LCI
- Мечтае да кара: M4
Re: Проблем преди и след реглаж на преден мост
Така и така дойде времето за обслужване на колата, та отидох в Ауто Бавария и им казах за проблема, че колата е с леко крив волан излязохме на тест с човек от сервиза, за да види за какво точно говоря и им я оставих да я обслужат и погледнат въпросния проблем, с които не могат да се преборят на 3 места. След като си я взех колата следобед всичко беше перфектно. Каза, че сходимостта на колата не е била в норми.. не знам на 3-те реглажа, на които ходих какво се е случвало
, но очевидно решение на проблема има и вече е решен.
Така че може би просто все по-малко хора останаха, които разбират от работата си и знаят какво правят.. а може би вече новите коли не са толкова лесни за реглаж, знам ли.. така поне твърдят майсторите, при които бях.. С две думи - проблемът е решен и благодаря за отговорите.

Така че може би просто все по-малко хора останаха, които разбират от работата си и знаят какво правят.. а може би вече новите коли не са толкова лесни за реглаж, знам ли.. така поне твърдят майсторите, при които бях.. С две думи - проблемът е решен и благодаря за отговорите.

31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3