Лявото огледало си има собствено мнение
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Лявото огледало си има собствено мнение
Здравейте, Весели Празници!
Моята драма е със страничното ляво огледало. Всеки път се размества и много ме дразни. Идеи от какво е?
Не съм сменял ключовете. Карам само с един.
Моята драма е със страничното ляво огледало. Всеки път се размества и много ме дразни. Идеи от какво е?
Не съм сменял ключовете. Карам само с един.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Лявото огледало си има собствено мнение
Какво точно прави? Премести бутона за регулиране на огледалата на другата позиция и виж дали пак ще се държи така. Ако имаш ел.регулиране на седалките също може да шашка огледалата
Never mistake motion for action...
Нямам регулиране на седалките. Без значение къде е позицията на бутона за огледалата, чудото се случва.
Огледалото, само лявото, се мести леко навътре и си виждам задната врата. Дясното не се мести.
Започна да се случва преди седмица и много дразни.
Огледалото, само лявото, се мести леко навътре и си виждам задната врата. Дясното не се мести.
Започна да се случва преди седмица и много дразни.
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
Провери ли за механична повреда??? Може да е излязла някоя от ябълките, които държат самото огледало към корпуса му(много рядко се случва, но не е невъзможно, особено ако е замръзвало).
Успех и весели празници!
Успех и весели празници!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
Няма механични повреди. Всъщност от време на време и дясното ходи нагоре надолу. Спирам излизам заключвам. Връщам се, отключвам, качвам се и понякога едното или и двете огледала са разместени.
Старият собственик каза че е бъг във софтуера и неговия съвет беше да не паля веднага след като вкарам ключа, защото "софтуерът се бъгвал". Неговото решение също не винаги работи.
Като я взех първо карах с по-изтъркания ключ. Видях, че имам неизползван и започнах да карам с него. И не си спомням дали с първия ключ имаше драми, но определено с новия ключ имаше значително повече.
Старият собственик каза че е бъг във софтуера и неговия съвет беше да не паля веднага след като вкарам ключа, защото "софтуерът се бъгвал". Неговото решение също не винаги работи.
Като я взех първо карах с по-изтъркания ключ. Видях, че имам неизползван и започнах да карам с него. И не си спомням дали с първия ключ имаше драми, но определено с новия ключ имаше значително повече.
характерен проблем е .. дразнещ, но не съм чул за отстраняването му .. дори и с ъпдейт на софтуера остава. Няма значение ел. или механични седалки. Няма значение ключ и т.н. Понякога го прави, понякога не. Още докато отключиш ги завърта - в повечето случай шофьорското. Рядко е пасажерското.
Откачам с тоя проблем. Сега дясното си ходи супер много - най-често надолу. Функцията при задна скорост не работи читаво - вече дясното го накланя супер много надолу. На пут съм да ги изключа от кабелите. Някой решение?
- yordan_ichev
- кандидат ентусиаст
-
raz0r написа:Откачам с тоя проблем....
Колега, решението съм то посочил в тази тема:
viewtopic.php?p=4023993#p4023993
Успех.
8 мнения
• Страница 1 от 1