GT сплитери и лип за е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: GT сплитери и лип за е90
На мен ми допада
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Andrey_86
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: s65b40
На черна боя затъмнени стопове хич не ми харесват. Лично на мене ми стои много черно, мръсно, зацапано.
Май както казвате и със спрей не е добре. Ако след година наистина избледнява ще е много грозно, а и ще съм си съсипал стоповете.
Колега b0bu, хубава снимка... Ако е твоята кола това би ли споделил как направи всичко червено
Също така ако е възможно можеш ли да снимаш стопа от близко (close up), да видим как е станало.
Май както казвате и със спрей не е добре. Ако след година наистина избледнява ще е много грозно, а и ще съм си съсипал стоповете.
Колега b0bu, хубава снимка... Ако е твоята кола това би ли споделил как направи всичко червено

Също така ако е възможно можеш ли да снимаш стопа от близко (close up), да видим как е станало.

- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
А сега малко да се върнем пак на темата.
Моля някой от колегите с монтиран полиуретанов лип спойлер да даде мнение и впечатления? На мен като цяло ми изглежда да седи по-добре и по-изчистено от boot спойлера, но бих искал да чуя някой с монтиран такъв:
Моля някой от колегите с монтиран полиуретанов лип спойлер да даде мнение и впечатления? На мен като цяло ми изглежда да седи по-добре и по-изчистено от boot спойлера, но бих искал да чуя някой с монтиран такъв:
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
TSMT написа:Моля някой от колегите с монтиран полиуретанов лип спойлер да даде мнение и впечатления?
Аз съм с такъв монтиран! Реално това си е от М3 липчето.
Много ми допада, много съм доволен и определено не съжалявам, че не взех буут-а - много ми е тромав.

Слагай смело! Нямам М-пакет и пак отваря задницата прилично

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Благодаря, колега! И аз нямам М-пакет и също мисля, че ще изглежда по-добре колата ми с него. Лично за мен така без спойлер ми изглежда някак си много дървена задницата. 

Bexim написа:TSMT написа:Моля някой от колегите с монтиран полиуретанов лип спойлер да даде мнение и впечатления?
Аз съм с такъв монтиран! Реално това си е от М3 липчето.
Много ми допада, много съм доволен и определено не съжалявам, че не взех буут-а - много ми е тромав.![]()
Слагай смело! Нямам М-пакет и пак отваря задницата прилично
+1

Здравейте колеги ,аз също си поръчах М3 лип, и стана много добре ,но остана още 1 нещо ,което ме дразни ,за да стане колата спортно-елегантна (или поне в моите очи) ,а именно накрайника на ауспуха...моя е обикновен ,изгубил цвета си и стърчащ грозно...искам да го сменя с нещо нормално ,не натрапчиво ,но май трябва да се отреже тръбата ,защото е много дебела в задната част и да се снади нов накрайник или направо ново задно гърне? Ще съм благодарен ,ако някой каже как да го направя или какво да поръчам ,може би си има специални накрайници за Е90 ,но аз не намерих? Извинявам се ,че разводнявам малко темата ,но не ми се иска да пускам нова за тези дребни неща. Поздрави 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
GT сплитери и лип за е90
DJaM0 написа:Здравейте колеги ,аз също си поръчах М3 лип, и стана много добре ,но остана още 1 нещо ,което ме дразни ,за да стане колата спортно-елегантна (или поне в моите очи) ,а именно накрайника на ауспуха...моя е обикновен ,изгубил цвета си и стърчащ грозно...искам да го сменя с нещо нормално ,не натрапчиво ,но май трябва да се отреже тръбата ,защото е много дебела в задната част и да се снади нов накрайник или направо ново задно гърне? Ще съм благодарен ,ако някой каже как да го направя или какво да поръчам ,може би си има специални накрайници за Е90 ,но аз не намерих? Извинявам се ,че разводнявам малко темата ,но не ми се иска да пускам нова за тези дребни неща. Поздрави
Можеш ли да покажеш как седи лип-а?
За накрайнице има и ОЕМ има и универсални,избираш си за да са ти по вкуса,моите мисля скоро да ги сваля,после да се боядисат наново и да светнат.
Чудя се за сплитери за М броня,защото и сега ми се струва ниска а след тях,ще удрям всеки бордюр

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
И аз мислих за сплитери ,но колата е със спортно окачване и 18-ки и само ще ги пазя и мисля. Иначе ще кача снимки ,но колата е на бояджия за дребни забележки ,то и за това поръчах лип-а ,на куп всичко да се боядиса. Но като пристигна го наложих и седи много добре ,отваря я и не е натрапчив.
Спокойно, и аз съм със спортно окачване и 18-ки, но сплитерите не намалят разтоянието до земята с повече от 0.5см колкото са дебели реално.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3