GT сплитери и лип за е90

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е63 630i manual

Re: GT сплитери и лип за е90

Мнение от b0bu » 06 Ное 2014, 11:22

На мен ми допада
IMG_2951.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: s65b40

Мнение от Andrey_86 » 06 Ное 2014, 15:08

На черна боя затъмнени стопове хич не ми харесват. Лично на мене ми стои много черно, мръсно, зацапано.
Май както казвате и със спрей не е добре. Ако след година наистина избледнява ще е много грозно, а и ще съм си съсипал стоповете.

Колега b0bu, хубава снимка... Ако е твоята кола това би ли споделил как направи всичко червено :)
Също така ако е възможно можеш ли да снимаш стопа от близко (close up), да видим как е станало. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от TSMT » 07 Ное 2014, 8:45

А сега малко да се върнем пак на темата.
Моля някой от колегите с монтиран полиуретанов лип спойлер да даде мнение и впечатления? На мен като цяло ми изглежда да седи по-добре и по-изчистено от boot спойлера, но бих искал да чуя някой с монтиран такъв:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 07 Ное 2014, 10:42

TSMT написа:Моля някой от колегите с монтиран полиуретанов лип спойлер да даде мнение и впечатления?

Аз съм с такъв монтиран! Реално това си е от М3 липчето.
Много ми допада, много съм доволен и определено не съжалявам, че не взех буут-а - много ми е тромав. :yes:
Слагай смело! Нямам М-пакет и пак отваря задницата прилично 8)
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от TSMT » 07 Ное 2014, 12:10

Благодаря, колега! И аз нямам М-пакет и също мисля, че ще изглежда по-добре колата ми с него. Лично за мен така без спойлер ми изглежда някак си много дървена задницата. :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 D

Мнение от xcm » 07 Ное 2014, 15:48

Bexim написа:
TSMT написа:Моля някой от колегите с монтиран полиуретанов лип спойлер да даде мнение и впечатления?

Аз съм с такъв монтиран! Реално това си е от М3 липчето.
Много ми допада, много съм доволен и определено не съжалявам, че не взех буут-а - много ми е тромав. :yes:
Слагай смело! Нямам М-пакет и пак отваря задницата прилично 8)

+1 :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DJaM0 » 30 Дек 2014, 1:06

Здравейте колеги ,аз също си поръчах М3 лип, и стана много добре ,но остана още 1 нещо ,което ме дразни ,за да стане колата спортно-елегантна (или поне в моите очи) ,а именно накрайника на ауспуха...моя е обикновен ,изгубил цвета си и стърчащ грозно...искам да го сменя с нещо нормално ,не натрапчиво ,но май трябва да се отреже тръбата ,защото е много дебела в задната част и да се снади нов накрайник или направо ново задно гърне? Ще съм благодарен ,ако някой каже как да го направя или какво да поръчам ,може би си има специални накрайници за Е90 ,но аз не намерих? Извинявам се ,че разводнявам малко темата ,но не ми се иска да пускам нова за тези дребни неща. Поздрави :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

GT сплитери и лип за е90

Мнение от Gqbriel » 31 Дек 2014, 23:27

DJaM0 написа:Здравейте колеги ,аз също си поръчах М3 лип, и стана много добре ,но остана още 1 нещо ,което ме дразни ,за да стане колата спортно-елегантна (или поне в моите очи) ,а именно накрайника на ауспуха...моя е обикновен ,изгубил цвета си и стърчащ грозно...искам да го сменя с нещо нормално ,не натрапчиво ,но май трябва да се отреже тръбата ,защото е много дебела в задната част и да се снади нов накрайник или направо ново задно гърне? Ще съм благодарен ,ако някой каже как да го направя или какво да поръчам ,може би си има специални накрайници за Е90 ,но аз не намерих? Извинявам се ,че разводнявам малко темата ,но не ми се иска да пускам нова за тези дребни неща. Поздрави :)

Можеш ли да покажеш как седи лип-а?
За накрайнице има и ОЕМ има и универсални,избираш си за да са ти по вкуса,моите мисля скоро да ги сваля,после да се боядисат наново и да светнат.
Чудя се за сплитери за М броня,защото и сега ми се струва ниска а след тях,ще удрям всеки бордюр :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от DJaM0 » 01 Яну 2015, 6:29

И аз мислих за сплитери ,но колата е със спортно окачване и 18-ки и само ще ги пазя и мисля. Иначе ще кача снимки ,но колата е на бояджия за дребни забележки ,то и за това поръчах лип-а ,на куп всичко да се боядиса. Но като пристигна го наложих и седи много добре ,отваря я и не е натрапчив.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е63 630i manual

Мнение от b0bu » 05 Яну 2015, 15:38

Спокойно, и аз съм със спортно окачване и 18-ки, но сплитерите не намалят разтоянието до земята с повече от 0.5см колкото са дебели реално.

IMG_4047.JPG

Предишна

Назад към E90/E91/E92/E93