Е90 320d различни км в лайт модула?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Е90 320d различни км в лайт модула?
ААА това
реших, че аз съм го писал
викам, ебати нямам такъв познат 

Сменяван ми е лайт модула на 17.01.2007г., като и тогава са инсталирани допълнително халогените фарове. Проверих си историята на колата в БМВ и дори колата си е на реалните километри 

В БМВ ли е сменян модула колега и втора употреба ли е бил?! И другото нещо е като закачиш колата на диагностика, виж как са тогава километрите на модула и сподели, че ми е интересен случая 

goppe написа:В БМВ ли е сменян модула колега и втора употреба ли е бил?! И другото нещо е като закачиш колата на диагностика, виж как са тогава километрите на модула и сподели, че ми е интересен случая
В БМВ е сменяван модула в Германия и разбира се е слаган нов защото за самия модул като дата на производство пише 04.01.2007г. пък е монтиран на 17.01.2007г . Тя колата все още е била гаранционна, но затова чe иска халогени (за да ги има трябва и да купи нов модул, със стария не става) би трябвало да си е платил. Както може да се види на 1-та снимка има 4 грешки точно в този модул и едната е на реалните километри, другите 3 ги показва на 524 280 но това е така защото вероятно не се записват километрите от тези грешки (отделно беше записана като допълнителна информация колко точно часове е работил халогена, както и ксеноновата крушка но бяха много малко и ми се видя още там нереално).
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2