Син или жълт антифриз за E 90 320d
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Син или жълт антифриз за E 90 320d
Колеги, колата е купена нова от Камор Ауто, но в момента е със син антифриз. Обаче един мой приятел, който разбира и то много от БМВ твърди, че каморските автомобли от този модел трябва да са с жълт, който всъщност е синия, но с подобрени параметри.
Имате ли идея откъде идва това разминаване при положение, че колата е потвъдено, че е обслужвана само в Камор?
За Ваша информация ето номерата по Феби:
- синия е 1089
- жълтия е 2374
Имате ли идея откъде идва това разминаване при положение, че колата е потвъдено, че е обслужвана само в Камор?
За Ваша информация ето номерата по Феби:
- синия е 1089
- жълтия е 2374
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Син или жълт антифриз за E 90 320d
Като купих антифриз за моята от бмв ми казаха че имат само син и такъв си налях, дали ще е син или има и жълт важното да е от бмв значи е хубав 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Благодаря ти и значи в момента са имали само син! 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Значи ако искаш не ме бърка утре да им звъна и да ги питам дали имат жълт антифриз и имали ли са някога такъв, става на въпрос за BMW Lario Bergauto във Италия не във Бг. Може сигурно да имат и жълт но да ползват повече синия или вобще да няма жълт а приятеля ти да се бърка, аз са жълт такъв не съм чувал даже по магазините има наи различни но жълт и там не съм виждал 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ако не ти представлява трудност провери.
Принципно масовият антифриз за БМВ е синият, а жълтият се води подобрен, но колко и с какво не знам. Иначе и двата стават за този модел БМВ, но ме учуди защо каморски автомобил не е с жълт, както би трябвало.
p.s. Приятелят ми е изключено да се бърка защото за него Мерцедес и БМВ, като резервни части и консумативи са, като висше образование.

Принципно масовият антифриз за БМВ е синият, а жълтият се води подобрен, но колко и с какво не знам. Иначе и двата стават за този модел БМВ, но ме учуди защо каморски автомобил не е с жълт, както би трябвало.
p.s. Приятелят ми е изключено да се бърка защото за него Мерцедес и БМВ, като резервни части и консумативи са, като висше образование.

- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Винаги е бил син-зелен.
Слагай само оригинален - 17лв/ 1,5л
и поне 5 години забравяш за него.
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320CD
- Мечтае да кара: Някакво много дърто бмв
- Детайли за колата: Много бърза, ама не чак толкова.
kraska написа:Винаги е бил син-зелен.

- chocaseto85
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото му падне :)
Бмв оригиналния е тъмно син и препоръчвам само такав ,може и феби и сваг и хепу но е препорачително син!
Оригинални масла,консумативи и авточасти:)ПРОМО МАСЛА И ФИЛТРИ-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&t=172196
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&t=172196
8 мнения
• Страница 1 от 1