Automatic transmission GA6HP19Z
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Re: Automatic transmission GA6HP19Z
kraska написа:Попрочети малко и ще видиш че са така нещата. Черпя инфо от чужди форуми, най-вече от Американските, там автоматите са често разпостранени. И документи на ЗФ и на Шел съм чел и т.н. А за сервиза определено не ми допадна и не се възползвах, но е един от двата дето са вървежни тук. Като реша нещо да правя го проучвам из основи.
Пусни една тема колко хора са си сменили маслото по друг начин, освен ръчно....
В едно нещо се убеждавам постоянно ,че "едно си баба знае, едно си бае" от е90 насам не важи.
А коментара ти колко ми е ясно ще го пропусна....... Отиди в офиц. сервиз на БМВ да ти сменят маслото и гипитай колко литра ще платиш! А ЗФ не ти сменят мслото, можеш да им пратиш кутията си за ремонт ако решиш.
Ти направо ме изумяваш - изобщо нямаш представа за какво става въпрос.
Как може да кажеш, че ЗФ не сменя масло?!? Нищо не си прочел! Последните ти твърдения обезсмислят по-нататъшния диалог.
Ако някой има нерви да ти обяснява. Аз бях до тук. Успех...

- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Re: Automatic transmission GA6HP19Z
Ти я ми кажи автомат ли караш? Сменял ли си маслото на такава скоростна кутия? Не мога да разбера защо се мислиш за толкова знаещ, без дори да си се разтърсил малко. ЗФ е производителят на скоростните кутии ,не е пункт за смяна на масло ! Такива "умници" като тебе дето чули, пресметнели, по логика предполагате че еди как е правилно, стоите и спорите без дори да се разтърсиш в нета за нещата!
Клипове в нета има, документация от ЗФ има, Бентли ръководство има (ако изобщо си го чувал).... обаче НЕ, аз нищо не разбирам, да не си ги измислям аз тези неща? Такива като тебе ми убиват желанието да пиша в този форум, ако се зачетеш малко в мненията ми ще видиш че повече съм помагал отколкото помощ да получа, която така и не получих. С пари всеки може, изръсваш сумата на сервиза, ако не стане с първия ,втория сервиз нямаш грижи. Аре че мноо се отплеснах.

Клипове в нета има, документация от ЗФ има, Бентли ръководство има (ако изобщо си го чувал).... обаче НЕ, аз нищо не разбирам, да не си ги измислям аз тези неща? Такива като тебе ми убиват желанието да пиша в този форум, ако се зачетеш малко в мненията ми ще видиш че повече съм помагал отколкото помощ да получа, която така и не получих. С пари всеки може, изръсваш сумата на сервиза, ако не стане с първия ,втория сервиз нямаш грижи. Аре че мноо се отплеснах.
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3