Въпрос за е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Jordi_Alba
- Потребител
-
Въпрос за е91
Здравейте. Първо искам да се извиня ако темата не е на место. Ако прецените я преместете или изтриите.
Та на въпроса. Вече съм горд собственик на е91 2005 г. Досега съм имал само VW и честно да ви кажа нямам никакво понятие от BMW. В следствие на тази причина ще ви досаждам много :-) Като начало искам да попитам какво трябва да сменя при първото обслужване( масла и филтри ясно ). Споделете за всичко, което е хубаво да се смени за да избегна последващи проблеми, като не ми спестявате и най малкия детайл. Наистина както вече споделих нищо не разбирам.
Та на въпроса. Вече съм горд собственик на е91 2005 г. Досега съм имал само VW и честно да ви кажа нямам никакво понятие от BMW. В следствие на тази причина ще ви досаждам много :-) Като начало искам да попитам какво трябва да сменя при първото обслужване( масла и филтри ясно ). Споделете за всичко, което е хубаво да се смени за да избегна последващи проблеми, като не ми спестявате и най малкия детайл. Наистина както вече споделих нищо не разбирам.
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Re: Въпрос за е91
А с кой двигател си?
- Jordi_Alba
- Потребител
-
kraska написа:А с кой двигател си?
320 D 163 к.с.
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
Jordi_Alba написа:Здравейте.... Наистина както вече споделих нищо не разбирам.
Искам да ти кажа първо - честито! щото после ще те критикувам малко...
Колега, за да сме наистина обективни, е нужно да ти подскажем, че целия форум да изчетеш, пак ще има неща за които няма да сме се сетили да ти подскажем... Наблегни на подраздела Е90/Е91/Е92/Е93. Тук ще намериш конкретна информация. Започни по малко да четеш, за да не се натрупва информацията в главата ти... После вече, ако имаш конкретно питане, едва тогава може да питаш тук, за да ти помогнем .... или поне да се опитаме... защото... твоето питане е все и едно да питаш в рибарски форум как се лови риба!
С най добри чувства и на драго сърце ще помагаме!
Късмет на всички!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Веднъж я отхвърлих тази тема, защото има много изписано точно за този мотор и за типичните за комбитата проблеми. Не мисля, че можем да кажем нещо ново. Ако имаш конкретен проблем с колата, можеш да пуснеш тема за съвет и съответно, за решаването му.
Never mistake motion for action...
5 мнения
• Страница 1 от 1