Помощ за настройка на km/l- l/km
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Помощ за настройка на km/l- l/km
Колеги,помагайте за настройка на показания на борд компютъра на БМВ Е87.Знам че раздела е за Е90.но раздела за 1-цата е по-слабо посещаван.Проблема е че колата ми показва временен и среден разход КМ/Л,а не както си е нормално Литър/КМ.Като махна крака от газта,вместо да ми покаже 0.0 л/км,тя ми показва 99.9 км/л.Казвайте знаещите кво да правя че ме побърква
Колата е Е87 120д края на 2006год.Ще черпя 

- galant
- младши ентусиаст
-
- galant
- младши ентусиаст
-
- miro78mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D E91
- Мечтае да кара: /// G POWER
Re: Помощ за настройка на km/l- l/km
Аз имам същият проблем показва ми кл/л , с 320d E91 с голямата навигация съм , моля помагайте че това много ме дразни. Благодаря предварително и за много години 

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
miro78mm написа:Аз имам същият проблем показва ми кл/л , с 320d E91 с голямата навигация съм , моля помагайте че това много ме дразни. Благодаря предварително и за много години
От Айдрайва се оправяше пак.Разрови се хубаво в настройки, имаше там нъкъде меню с опциите как да ти ги показва

Ако не можеш да се оправиш пиши на лично, ще направя снимка и ще кача да се ориентираш

- miro78mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D E91
- Мечтае да кара: /// G POWER
ND1 написа:miro78mm написа:Аз имам същият проблем показва ми кл/л , с 320d E91 с голямата навигация съм , моля помагайте че това много ме дразни. Благодаря предварително и за много години
От Айдрайва се оправяше пак.Разрови се хубаво в настройки, имаше там нъкъде меню с опциите как да ти ги показва![]()
Ако не можеш да се оправиш пиши на лично, ще направя снимка и ще кача да се ориентираш
Намерих настройката от iDrive менюто влизате в Language/Units от там се променят настройките за км/л, л/км, градуси по Целзий и др. Благодаря все пак колега ND1 за бързият ти отговор и отзивчивостта ти

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
miro78mm написа:ND1 написа:miro78mm написа:Аз имам същият проблем показва ми кл/л , с 320d E91 с голямата навигация съм , моля помагайте че това много ме дразни. Благодаря предварително и за много години
От Айдрайва се оправяше пак.Разрови се хубаво в настройки, имаше там нъкъде меню с опциите как да ти ги показва![]()
Намерих настройката от iDrive менюто влизате в Language/Units от там се променят настройките за км/л, л/км, градуси по Целзий и др. Благодаря все пак колега ND1 за бързият ти отговор и отзивчивостта ти![]()
Моля, радвам се, че си намерил бързо решението

Здравеите и от мене колеги.Отскоро и аз имам е91 и осте не мога да се ориентирам,та вапроса ми е ина мене ми показва КМ/Л а когато отида да го сменя там кадето каза колегата не ми дава да го сменя,както и самия език.Помагаите да не би да ми е заключено менюто.Предварително благодаря
9 мнения
• Страница 1 от 1