Помощ за настройка на km/l- l/km

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Помощ за настройка на km/l- l/km

Мнение от galant » 18 Май 2011, 21:08

Колеги,помагайте за настройка на показания на борд компютъра на БМВ Е87.Знам че раздела е за Е90.но раздела за 1-цата е по-слабо посещаван.Проблема е че колата ми показва временен и среден разход КМ/Л,а не както си е нормално Литър/КМ.Като махна крака от газта,вместо да ми покаже 0.0 л/км,тя ми показва 99.9 км/л.Казвайте знаещите кво да правя че ме побърква :ranting: Колата е Е87 120д края на 2006год.Ще черпя :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Помощ за настройка на km/l- l/km

Мнение от S_GonzaLes » 18 Май 2011, 21:38

Показва км/л или мили/галон ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 18 Май 2011, 21:52

S_GonzaLes написа:Показва км/л или мили/галон ?

км/л колега
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 20 Май 2011, 19:24

Оправих го.От радиото-меню-конфигурация и там се настройва!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320D E91
Мечтае да кара: /// G POWER

Мнение от miro78mm » 06 Яну 2013, 11:07

Аз имам същият проблем показва ми кл/л , с 320d E91 с голямата навигация съм , моля помагайте че това много ме дразни. Благодаря предварително и за много години :yes:
Изображение
Казват, че човек се отнася към колата си, както към самия себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: The black devil-335i e92

Мнение от ND1 » 06 Яну 2013, 12:27

miro78mm написа:Аз имам същият проблем показва ми кл/л , с 320d E91 с голямата навигация съм , моля помагайте че това много ме дразни. Благодаря предварително и за много години :yes:

От Айдрайва се оправяше пак.Разрови се хубаво в настройки, имаше там нъкъде меню с опциите как да ти ги показва :yes:
Ако не можеш да се оправиш пиши на лично, ще направя снимка и ще кача да се ориентираш :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320D E91
Мечтае да кара: /// G POWER

Мнение от miro78mm » 07 Яну 2013, 11:00

ND1 написа:
miro78mm написа:Аз имам същият проблем показва ми кл/л , с 320d E91 с голямата навигация съм , моля помагайте че това много ме дразни. Благодаря предварително и за много години :yes:

От Айдрайва се оправяше пак.Разрови се хубаво в настройки, имаше там нъкъде меню с опциите как да ти ги показва :yes:
Ако не можеш да се оправиш пиши на лично, ще направя снимка и ще кача да се ориентираш :yes:

Намерих настройката от iDrive менюто влизате в Language/Units от там се променят настройките за км/л, л/км, градуси по Целзий и др. Благодаря все пак колега ND1 за бързият ти отговор и отзивчивостта ти :lalala: :yes:
Изображение
Казват, че човек се отнася към колата си, както към самия себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: The black devil-335i e92

Мнение от ND1 » 07 Яну 2013, 12:55

miro78mm написа:
ND1 написа:

Намерих настройката от iDrive менюто влизате в Language/Units от там се променят настройките за км/л, л/км, градуси по Целзий и др. Благодаря все пак колега ND1 за бързият ти отговор и отзивчивостта ти :lalala: :yes:

Моля, радвам се, че си намерил бързо решението :yes: :)

Потребител
Аватар

Мнение от bmwzapad » 20 Сеп 2013, 1:15

Здравеите и от мене колеги.Отскоро и аз имам е91 и осте не мога да се ориентирам,та вапроса ми е ина мене ми показва КМ/Л а когато отида да го сменя там кадето каза колегата не ми дава да го сменя,както и самия език.Помагаите да не би да ми е заключено менюто.Предварително благодаря

Назад към E90/E91/E92/E93