Букса за задни светлини за THULE Lightboard 976
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- pepitz
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318Д (Е90)
- Мечтае да кара: БМВ
- Детайли за колата: БМВ 318д
Букса за задни светлини за THULE Lightboard 976
Здравейте,
бих искал да ви попитам къде се намира буксата, в която се включва кабелът към външен панел за светлини предназначен да се монтира върху багажник за велосипеди /на задната врата/. По-конкретно бих искал да си монтирам THULE Lightboard 976 и не знам къде точно се намира куплунга за задните светлини. Знаете ли колко ПИН-а има този куплунг - 7 или повече и за конкретното THULE какъв преходник е нужен (евентуално)?
Баварецът е E90 318d 2010г.
Благодаря Ви предварително!
бих искал да ви попитам къде се намира буксата, в която се включва кабелът към външен панел за светлини предназначен да се монтира върху багажник за велосипеди /на задната врата/. По-конкретно бих искал да си монтирам THULE Lightboard 976 и не знам къде точно се намира куплунга за задните светлини. Знаете ли колко ПИН-а има този куплунг - 7 или повече и за конкретното THULE какъв преходник е нужен (евентуално)?
Баварецът е E90 318d 2010г.
Благодаря Ви предварително!
Re: Букса за задни светлини за THULE Lightboard 976
Буксата, която се използва е тази на теглича.Ако нямаш теглич, се налага да си монтираш куплунг за теглич
- pepitz
- Потребител
-
Здравей BMDrago,
Благодаря за отговорът! В случаят нямам теглич и бих искал да си монтирам съответният куплунг. Случайно имаш ли представа каква е цената?
Поздрави,
Петър
Благодаря за отговорът! В случаят нямам теглич и бих искал да си монтирам съответният куплунг. Случайно имаш ли представа каква е цената?
Поздрави,
Петър
около 100 евро е комплекта заедно с платка и всичко необходимо за монтаж 

- pepitz
- Потребител
-
Здравей jeki_td,
тези 100 евро включват цената на буксата и инсталацията на платката? Трябва ли да се монтира и теглич? Питам, тъй като не съм технически грамотен и не знам, дали не вървят в комплект теглич с букса, т.е че буксата се закрепя някъде около теглича.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Петър
тези 100 евро включват цената на буксата и инсталацията на платката? Трябва ли да се монтира и теглич? Питам, тъй като не съм технически грамотен и не знам, дали не вървят в комплект теглич с букса, т.е че буксата се закрепя някъде около теглича.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Петър
за това THULE Lightboard 976 което искаш да слагаш ще ти е нужен теглич ако нямаш
самата инсталация е отделоно
монтира се лесно не е нужно да си някой майстор голям
има си схема и се прави по нея
http://prodavalnik.com/prodavam-origina ... a-i1513259
самата инсталация е отделоно
монтира се лесно не е нужно да си някой майстор голям
има си схема и се прави по нея
http://prodavalnik.com/prodavam-origina ... a-i1513259
6 мнения
• Страница 1 от 1