Относно добавка за дизел

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320da+ M power kit= 200hp;420Nm

Относно добавка за дизел

Мнение от mopasan » 08 Май 2013, 7:52

Здравейте колеги, знам че има доста теми по този въпрос, но мен интересува нещо конкретно затова пускам темата.
Решил съм да взема добавка за дизел на CASTROL TDA- доста изчетох на тази тема и май тази ще е. Зареждам само от "по-скъпата" нафта на Лукоил и ОМВ, те би трябвало да са с добавки. Въпроса ми е - проблем ли е ако към тази уж по добра нафта , добавя и Castrol TDA ? Няма ли да стане много?
Може да споделите и вашия опит с добавките? Доста се чудих межди Liqui mOly и Castrol - но май след този тест : http://www.zr.ru/a/289282
Мисля да е ТДА
Мерси предварително
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Относно добавка за дизел

Мнение от Gqbriel » 09 Май 2013, 8:56

mopasan написа:Здравейте колеги, знам че има доста теми по този въпрос, но мен интересува нещо конкретно затова пускам темата.
Решил съм да взема добавка за дизел на CASTROL TDA- доста изчетох на тази тема и май тази ще е. Зареждам само от "по-скъпата" нафта на Лукоил и ОМВ, те би трябвало да са с добавки. Въпроса ми е - проблем ли е ако към тази уж по добра нафта , добавя и Castrol TDA ? Няма ли да стане много?
Може да споделите и вашия опит с добавките? Доста се чудих межди Liqui mOly и Castrol - но май след този тест : http://www.zr.ru/a/289282
Мисля да е ТДА
Мерси предварително

Няма да и стане нищо,моя съвет си вземи Liqui Moli за common rail - аз лично определено намирам разлика преди и след него .Аз също карам с OMV Max motion (предимно само нея)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Назад към E90/E91/E92/E93