Check Engine
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Check Engine
Здравейте, колеги!
Днес ми се случи нещо доста странно. При поредното запалване за деня двигателя започна да се тресе супер много и светна лампата на таблото. Изгасих колата, след това я запалих пак и повече нямаше и следа, нито от лоша работа, нито от лампата на таблото! След това, до вечерта навъртях около 100км и не съм имал проблем с колата.
Тъй като я взех преди няколко дни видях, че като изгася колата светва жълт акумулатор и утре ще отида да купя нов, та въпросът ми е, възможно ли е да е станало нещо, заради слаб акумулатор?
Днес ми се случи нещо доста странно. При поредното запалване за деня двигателя започна да се тресе супер много и светна лампата на таблото. Изгасих колата, след това я запалих пак и повече нямаше и следа, нито от лоша работа, нито от лампата на таблото! След това, до вечерта навъртях около 100км и не съм имал проблем с колата.
Тъй като я взех преди няколко дни видях, че като изгася колата светва жълт акумулатор и утре ще отида да купя нов, та въпросът ми е, възможно ли е да е станало нещо, заради слаб акумулатор?
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Check Engine
Да, възможно е. Акумулатора може да бъгне всичко по колата като не работи коректно. Най-добре я закачи на диагностика, така наречения интелигентен датчик на акумулатора (IBS) много често прави проблеми, може и от него да е.
Never mistake motion for action...
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Re: Check Engine
Точно предния ден беше закачена на диагностиката при един колега. Той сподели, че всичко е ок, като спомена, че има някакъв проблем с акомулатора. Явно пак ще трябва да отида за всеки случай 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
3 мнения
• Страница 1 от 1