олио върху мокета
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- g.velichkov
- Потребител
-
- Кара: Daewoo Racer (Здрава като трактор)
- Мечтае да кара: E90
олио върху мокета
здравейте на всички от форума! Днес разлях един литър олио върху мокета на пода пред пасажерската седалка(дефектно бутилирана).Утре е Събота , ще сваляме предната седалка в БМВ сервиз Плевен,ще демонтирам мокета...А после?обезмаслител,водоструйка,пароструйка...друго нз какво?
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: олио върху мокета
Защо не пробваш преди да свалиш мокета
Да го изперат на място
Да го изперат на място

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
g.velichkov написа:...А после?обезмаслител,водоструйка,пароструйка...друго нз какво?
"Меглио" - има го навсякъде по магазините за хранителни стоки... И чисти докато не се е запекло - после няма махане а миризмата е зловонна!!!
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- g.velichkov
- Потребител
-
- Кара: Daewoo Racer (Здрава като трактор)
- Мечтае да кара: E90
махнахме само седалката и говорителя,изпрах го на две автомивки с какви ли не препарати...за да го демонтирам напълно, трябва да разглобим цялата кола,което не ме устройва.Дано се е изпрало, че не ми се мисли на какво ще замирише!Може да се наложи да купя нов мокет,но ми казаха че е цифра голяма..гадна работа.В понеделник монтираме всичко обратно да става каквото ще..
g.velichkov написа:.Дано се е изпрало, че не ми се мисли на какво ще замирише!.
на какво може да мирише растителен слънчогледов продукт

- miro78mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D E91
- Мечтае да кара: /// G POWER
BMDrago написа:g.velichkov написа:.Дано се е изпрало, че не ми се мисли на какво ще замирише!.
на какво може да мирише растителен слънчогледов продукт
На гранясало( олиото също се разваля и има срок на годност) тежка и неприятна миризма все едно си бил в кръчма без аспирация нали се сещаш като излезнеш на чист въздух как са ти се умирисали дрехите на мазнина

Ясно! Щом колегата си пържи разни неща (като в кръчма) тогава е по-добре да го изпере хубаво 

7 мнения
• Страница 1 от 1