Часовника на колата не е верен
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Часовника на колата не е верен
Тъпия часовник избързва! Вече няколко пъти го сверявам и немога да повярвам!

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Часовника на колата не е верен
Имам камъче в грайфера на едната гума, дайте съвет как да го махна
и опасно ли е да се кара така? 

- baga
- младши ентусиаст
-
Незнам за теб кронос, но това ми е първата кола с неверен часовник! Даже първия ми Опел набор 1987г цепеше секундата. Има ли някой друг с такава "аномалия" или само аз съм карък?
П.П. Недей да караш колата така, много е опасно! Знам един сервиз, дето само с БМВ-та работят и там само могат да ти махнат камъчето правилно, без да трябва реглаж преден и заден мост!
П.П. Недей да караш колата така, много е опасно! Знам един сервиз, дето само с БМВ-та работят и там само могат да ти махнат камъчето правилно, без да трябва реглаж преден и заден мост!

с какво го сверяваш .. по радио Хоризонт или с некъв друг измервателен уред? Пусни си TP и RDS-а, би трябвало да си взема инфо от радиото. Моята бибитка като стане кръгъл час ..
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Turturelo написа:с какво го сверяваш .. по радио Хоризонт или с некъв друг измервателен уред? Пусни си TP и RDS-а, би трябвало да си взема инфо от радиото. Моята бибитка като стане кръгъл час ..
Бибипката е опция, може да се включва и изключва

- baga
- младши ентусиаст
-
Нямам навигация и I-Drive, това за ТР и RDS как се прави?
- baga
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:с какво го сверяваш .. по радио Хоризонт или с некъв друг измервателен уред? Пусни си TP и RDS-а, би трябвало да си взема инфо от радиото. Моята бибитка като стане кръгъл час ..
Значи, ТР е информация за трафика, а RDS е инфо за радиостанциите - нямат нищо общо! Четох отново книжката и не открих нищо. Сравнявам го по 6-7 други, верни часовника и избързва.

- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Много е странна работата с този часовник... Защо не се консултираш с някой официален сервиз, поне за някаква идея, може да са виждали проблема. Или да се опита със ъпдейт на софтуера, така или иначе няма да навреди, а кой знае какви други неща се оправят с него?
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
и моя не е точкавица, но 1-2-3 минути на половин година не ме бъркат никак..сверяването (на тоя който му е нужно става за секунди). Никой не може да контролира времето и когато няма настройки да се сверява по някоя радиостанция или по друг метод - то винаги има шанс да тръгне или напред или назад...
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
10 мнения
• Страница 1 от 1