Проблем след откачане на акумулатора
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: WSBK
Проблем след откачане на акумулатора
Дано не повтарям темата, но порових а не открих такава...
Вчера след откачане и закачане на акумулатора на таблото светна лампичката за DTC. Все едно съм задържал копчето и съм изключил системите. Освен това светва и едно голямо 4х4... Чак не мога да го обясня, но този който е наясно ме разбира
Някаква идея как и дали мога да отстраня проблема без да ходя в сервиз?
Вчера след откачане и закачане на акумулатора на таблото светна лампичката за DTC. Все едно съм задържал копчето и съм изключил системите. Освен това светва и едно голямо 4х4... Чак не мога да го обясня, но този който е наясно ме разбира

Някаква идея как и дали мога да отстраня проблема без да ходя в сервиз?
Re: Проблем след откачане на акумулатора
Карал ли си я в това състояние? Принципно и трябват 20-30-40 метра на ход да си инициализира всички колелета и да установи, че са наред, след което угасва автоматично. Това е нормално. Не се притеснявай. Дори може да не тръгне музиката и да не функционират някои копчалъци свързани в повечето случай с HiFi-то. Обикновено се случва след като я запалиш веднага след махането на клемата, а не и дадеш време да се инициализира. Ако се получи това - махни и пак клемата и я остави 5 мин., след това би трябвало всичко да е наред.
Апоропо да имаш един неправилно психически изграден познат в Русе, обвързан с моторетки, на име Красимир?
Апоропо да имаш един неправилно психически изграден познат в Русе, обвързан с моторетки, на име Красимир?
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря, за отговора! Не съм я карал, предполагах че може да е така и мислех да направя едно кръгче, но имах някакви други важни задачки и оставих така положението, но не се сдържах да попитам 
Имам, имам... Много точно го описа

Имам, имам... Много точно го описа

би трябвало да се оправи, ако не пак и махни клемата и изчакай 5 мин, закачи я, дай контакт без да палиш докато свирне музиката и се увериш, че и работи усилването на звука и я извади за няколко метра кръгче да угасне Коледната украса.
Засичали сме се при въпросното лице със стегнатите кордели.
Поздрави
Влади Кулев
Засичали сме се при въпросното лице със стегнатите кордели.
Поздрави
Влади Кулев
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
Ooo, колега Кулев...
Оправи се за 5 метра, не успях да изляза от гаражите дори
Благодаря още веднъж!
Оправи се за 5 метра, не успях да изляза от гаражите дори

Благодаря още веднъж!
За нищо, колега Кулев
Ако идваш към Русе свирни да направим неква 330xd сбирка.

Ако идваш към Русе свирни да направим неква 330xd сбирка.
6 мнения
• Страница 1 от 1