ЗА ИЗТРИВАНЕ!!!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
ЗА ИЗТРИВАНЕ!!!
90e90e написа:baga написа:Мерси за пожеленията, да ви се връща тъпкано! Относно ударите, те са само козметични, при паркиране, беговете не са отваряни.Xerial, сигурен съм, че мойто е46 няма да ти хареса, то е 320д, а не 330д като твойто.П.П. Диагнозата автотърговец, ме обижда! Те не са като нас! Ние сме друга порода!
Амиго, никой ти не мисли злото...ни най-малко пък аз... И не кълни!!!-Не е учтиво. Относно броните, те попитах от любопитство. Прочети какво си писал малко по-горе - "предна и задна брони УДАРЕНИ"...
Както и да е...
Живи и здрави!
Абе, кво ви става бе колеги???!!! Да не говорим на различни езици???? 90e90e Израза "Да ти се връща тъпкано!" При нас се използва в смисъл - да имаш моя късмет, че и по-голям! Не ми е в стила да кълна, но както и да е ......... П.П. Предлагам на модераторите да махнат темата, че нещо много недоразуменя станаха.
Последна промяна baga на 11 Окт 2012, 18:19, променена общо 1 път
- baga
- младши ентусиаст
-
Re: е90 320d 163hp 2006 33800km
emo_ch написа:Честито за покупката. То на 35000 км тъкмо се е разработила колата. Малко е притеснително, че жена я е карала, но все пак БМВ са здрави коли. Дано да те слуша колицата. Трябваше да пуснеш някоя снимка.
Мерси колега! Ще пусна, просто сега нямам време, а и искам първо да оправя забележките!

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
Честито и от мене колега
По разказа ти, звучи супер
Друго си е като, автомобилът е с малък пробег
Желая ти много безаварийни километри и да се накефиш на удоволствието от шофирането !
p.p. преди няколко месеца и аз купих моята е90-ка от жена.За мое учудване колата се оказа изключително читава и запазена и нямам никакви проблеми с нея.

p.p. преди няколко месеца и аз купих моята е90-ка от жена.За мое учудване колата се оказа изключително читава и запазена и нямам никакви проблеми с нея.

- baga
- младши ентусиаст
-
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Голям късмет,километрите си казват думата и определено твоята ако е на толкова скоро няма да посещаваш сервизи освен за обслужване 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
друго си е да си купиш кола на 33 000 километра
ще я видим ли скоро или ми?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- baga
- младши ентусиаст
-
vicho написа:друго си е да си купиш кола на 33 000 километра![]()
Някои колеги вече я видяха!

baga написа:vicho написа:друго си е да си купиш кола на 33 000 километра![]()
Някои колеги вече я видяха!
Ами нека и ние да я видим

- baga
- младши ентусиаст
-
Re: ЗА ИЗТРИВАНЕ!!!
Мерси, снимки има в профила ми!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Честито, колега!
Запознат съм с историята ти още преди да я публикуваш и съм наясно със действителността на фактите - а тя е такава, каквато я представяш!
Пожелавам ти доста безаварийни километри и по-малко посещения във Вари...а като ги има - да са само за консумативи
П.с. Да пратиш много поздрави на Цецо (Вари) следващият път като ходиш, че ние с него си комуникираме в последно време само по телефона
)
П.с. Към останалите колеги...колкото и да не ви се вярва...коли на малко километри има - друг е въпроса, че на болшинството не им се дават съответните суми за тях.
П.С. Моята я взех на 43 000 - сега е на 48 900 - очаквам сега да завалят критиките към мен
Запознат съм с историята ти още преди да я публикуваш и съм наясно със действителността на фактите - а тя е такава, каквато я представяш!
Пожелавам ти доста безаварийни километри и по-малко посещения във Вари...а като ги има - да са само за консумативи

П.с. Да пратиш много поздрави на Цецо (Вари) следващият път като ходиш, че ние с него си комуникираме в последно време само по телефона

П.с. Към останалите колеги...колкото и да не ви се вярва...коли на малко километри има - друг е въпроса, че на болшинството не им се дават съответните суми за тях.
П.С. Моята я взех на 43 000 - сега е на 48 900 - очаквам сега да завалят критиките към мен

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Показанията километража са фалшименто.
Отвътре изглежда все едно е на 1000 км, така че подозирам, че си я купил на 500 000, сменил си интериора и сам си върнал километрите

P.S. Последния път като я карах още миришеше на сладко, така че подозирам, че си я взел от някой немец, ходил само до пазара за плодове с нея.
Отвътре изглежда все едно е на 1000 км, така че подозирам, че си я купил на 500 000, сменил си интериора и сам си върнал километрите

P.S. Последния път като я карах още миришеше на сладко, така че подозирам, че си я взел от някой немец, ходил само до пазара за плодове с нея.

Последна промяна cww на 16 Окт 2012, 11:41, променена общо 1 път
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- baga
- младши ентусиаст
-
Dimitroff написа:Честито, колега!
П.с. Да пратиш много поздрави на Цецо (Вари) следващият път като ходиш, че ние с него си комуникираме в последно време само по телефона)
Мерси за пожеланията! Радвам се, че имаме общи приятели и се надявам да намерим време, да пийнем по бира, някой път. От потвърждение за достоверността на историята няма нужда! Винаги ще се намери някой келеш, който да ти "сипе" и да ти обясни, че много ги разбира нещата! Но май пропускат, че ние не ядем доматите с "колците"! Ооо 43000км. загрявай, сега ще те почнат и теб, точно за това ти предлагам да изтриеш темата. Иначе благодаря на всички добронамерени колеги за пожеланията!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2