Мнение e90 320d Schnitzer
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Мнение e90 320d Schnitzer
Здравейте, колеги!
Другата седмица мисля да отида да видя тази кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Знам, че беше или още е на колега от форума. Някой гледал ли я е и на какво да обърна внимание при огледа?
Предполагам има хора, които познават колата и ще се радвам ако дадат обективни мнения.
П.П. Ясно, че колата не е премиум селекшън, но това че се продава от БМВ дилър може ли да бъде гаранция за пробега!?
Благодаря предварително!
Другата седмица мисля да отида да видя тази кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Знам, че беше или още е на колега от форума. Някой гледал ли я е и на какво да обърна внимание при огледа?
Предполагам има хора, които познават колата и ще се радвам ако дадат обективни мнения.
П.П. Ясно, че колата не е премиум селекшън, но това че се продава от БМВ дилър може ли да бъде гаранция за пробега!?
Благодаря предварително!

Re: Мнение e90 320d Schnitzer
Конкретни отзиви за колата нямам, но забелязах, че се продава от доста време, май беше и на по-висока цена. Имайки предвид,че в бг не можеш да имаш особена вяра на дилърите, факта че привлекателна кола на приемлива цена седи толкова време, нещо не се връзва.

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Колега тази кола се продава от началото на 2011 , ако не се лъжа и цената беше над 30 000лв. Знам защото тогава обявих моето Е90 320Д за продаване и както всеки търговец сравнявах цени, но нищо повече не знам.
sparky01 написа: това че се продава от БМВ дилър може ли да бъде гаранция за пробега!?
не, по скоро е buy back или е просто услуга да я пуснат за продаване и през дилъра. Виждал съм колата последно миналата година есента на едно събитие, което водех, но не съм се заглеждал.. Най-вероятно е обслужвана в Бова Кар и могат да ти извадят сервизната история, което да те ориентира.. Километрите са и реални според мен. Гледам че е със стари гуми само ..
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
Колега тази кола се продава от началото на 2011 , ако не се лъжа и цената беше над 30 000лв.
Да, аз също имам спомен, че беше на доста по-висока цена и това ме притеснява.
Най-вероятно е обслужвана в Бова Кар и могат да ти извадят сервизната история
В обявата не пише да има сервизна книжка, а обикновено дилърите не пропускат да напишат и най-малкото

Гледам че е със стари гуми само ..
Да, сега като си разглеждах снимките от събора 2010 я има и е с тези гуми.
Тази седмица отивам да я видя пък ако не става...

Мога много да напиша за колата, но ще систематизирам с 1-2 изречения.
- Колата е перфектна. Винаги е обслужвана в ауторизиран БМВ сервиз и нито лев не е спестявано при нейната поддръжка.
- Всичко по нея е оригинално и правено с много желание и любов. Рядко добре гледан автомобил.
Колата вече е продадена. Незнам дали човек от форума я е купил, но ако е едва ли ще съжалява!
- Колата е перфектна. Винаги е обслужвана в ауторизиран БМВ сервиз и нито лев не е спестявано при нейната поддръжка.
- Всичко по нея е оригинално и правено с много желание и любов. Рядко добре гледан автомобил.
Колата вече е продадена. Незнам дали човек от форума я е купил, но ако е едва ли ще съжалява!
7 мнения
• Страница 1 от 1