климатика (парното) създава странен звук
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
климатика (парното) създава странен звук
Здравейте. От известно време имам малък проблем с климатика на колата ми (бмв Е90 2005 320д 163к.с.),имам в предвид,като го пусна и по4ва да бръмчи не6то като бррррррррр(такъв е звука).Понякога може да буде доста звучно. Най-смешното е,че понякога просто спира и си върви нормално. преди две години смених "таралежа" и сега пак проблем. Ако някой знае нещо, ще съм много благодарен.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: климатика (парното) създава странен звук
Отиди да ти проверят дали имаш масло в компресора.
Ако си от София, но нямаш къде да отидеш - мога да ти препоръчам доверен човек (при това от форума!)
Ако си от София, но нямаш къде да отидеш - мога да ти препоръчам доверен човек (при това от форума!)

Dimitroff написа:Отиди да ти проверят дали имаш масло в компресора.
Мерси за бързия отговор, но за съжаление живея в Англия от 2007. Смисъл преди една година този проблем идваше,когато е студено,което беше много странно. Под компресора,какво имаш предвид, че ще трябва да обясня на механика и колко това нещо може да е опасно за колата.
- sa6opetkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е90 320d
може да е моторчето на парнто ,ако ти е заминала втулката и почва да свири особено когато е студено. Когато усилиш на по-висока степен намалява ли свиренето?
sa6opetkov написа:може да е моторчето на парнто ,ако ти е заминала втулката и почва да свири особено когато е студено. Когато усилиш на по-висока степен намалява ли свиренето?
Като го усиля,става по звучно.
- sa6opetkov
- кандидат ентусиаст
-
Като го усиля,става по звучно.
значи втулката е в напреднал стадии, трябва да се смаже, защото иначе ще блокира.Намира се под жапката.
мерси за съвета.А според тебе, смазването лесно ли ще стане или трябва намеса на механик и как изглежда тази втулка.
- sa6opetkov
- кандидат ентусиаст
-

Номер 1 е вентилатора. Вътре посредаата е втулката. Най-добре е да отидеш при механик, аз не съм

Благодаря за схемата,живея в Англия и ще видя колко пари ще е тука.
9 мнения
• Страница 1 от 1