Старт - стоп система
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Старт - стоп система
Здравейте колеги, от скоро съм горд собственик на БМВ 320 д Е90 2009 година. Изчетох форума , но не можах да прочета нищо по въпроса със старт - стоп системата. Колата гасне по сфетофарите и се пали като натиснеш съединителя. Обаче нещо ме дразни това гаснене. Моля ако някой знае как може да се изключи тази "екстра" ще съм много задължен. 
Иначе колата е супер!!! Много й се кефя. Благодаря предварително.

Иначе колата е супер!!! Много й се кефя. Благодаря предварително.
Re: Старт - стоп система
Привет в форума!
До старт-стоп бутона трябва да има едно копче с буква "А". Като се натисне се изключва старт-стоп системата, тъпото е обаче, че всеки път трябва да се прави.
До старт-стоп бутона трябва да има едно копче с буква "А". Като се натисне се изключва старт-стоп системата, тъпото е обаче, че всеки път трябва да се прави.
GaD написа:Привет в форума!
"Тъпото" става "умно" след препрограмиране и започва да запомня последната настройка. На двама колеги го коригирах вече.
Sv.S написа:Мога ли сам да го програмирам или се изискват специални умения и техника?
Диагностичен кабел + владеене на NCS. От къде си?
От Търговище съм. Ако оставиш телефон ще звънна като идвам към Варна. Често имам път натам.
7 мнения
• Страница 1 от 1