Капацитет на ски сак за Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dreamcatchermx
- Потребител
-
- Кара: E90 320D '06
Капацитет на ски сак за Е90
Колеги, моля някой който ползва оригиналния ски сак на Е90 седан преди фейса, да каже колко чифта ски/бордове могат да се транспортират в него? Място за щеки остава ли? Гледам, че отвора от багажника през здните седкалки не е много голям. От края на багажника до предните седалки премерих 90+70см. + дебелината на задните седалки. Колко е максималаната дължина на ските, които могат да влязат? Сигурно ли се фиксират, да не мърдат по време на движение? Отзад, остава ли място за двама възрастни спокойно да пътуват? Някаква гняс прониква ли в купето, като се сложат ските след каране и леко поичстване от снега разбира се 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Капацитет на ски сак за Е90
dreamcatchermx написа:Колеги, моля някой който ползва оригиналния ски сак на Е90 седан преди фейса, да каже колко чифта ски/бордове могат да се транспортират в него? Място за щеки остава ли? Гледам, че отвора от багажника през здните седкалки не е много голям. От края на багажника до предните седалки премерих 90+70см. + дебелината на задните седалки. Колко е максималаната дължина на ските, които могат да влязат? Сигурно ли се фиксират, да не мърдат по време на движение? Отзад, остава ли място за двама възрастни спокойно да пътуват? Някаква гняс прониква ли в купето, като се сложат ските след каране и леко поичстване от снега разбира се
Предполагам при Е90 и Е46 разлика няма толкова голяма,2 борда БЕЗ автомати се намърдват спокойно,говоря за борд 157 + 149 ..проблема е ширината на борда ако е wide не съм мерил ,точно колко е отвора ,но може би само по диагонал ще влезе,но идея по тесни,без автомати и 4 ще влезнат..
Идеята е че затова е сак - самите ски/борд са в калъф,който е доста здрав и има колан за пристягане...
Със ските ще е по-лесно опреледено но предполагам са го измислили поне 3 чифта

Идеята е че ските могат да стигнат дори при шофиора (над подлакътника) - толкова дълъг е сака
Отзад 2-ма възрастни пътуват преспокойно

За гняс - е ако не ги оставяш със сняг много - няма как да влезе ,все пак има нещо като сак

Дано ти отговаря на въпрос - но тези които са пробвали колко наистина побира да споделят мнение
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
В оригиналния ски сак на Х3 влизат три чифта ски(хипер карв) с щеки, като най-дългите ски са 174см и остава още 15см от сака. Четвърти чифт не успях да вкарам. Като пристегнеш сака отвътре с предвидения колан не мърдат. В купето нищо не се цапа и двама възрастни се возят удобно отзад. По-удобно е според мен от горен външен багажник, защото ските могат да ти нощуват в колата, а и не се цапат ако пътя е мокър/кален, както е в момента. Единственото по-добро според мен е кутията на покрива.
- dreamcatchermx
- Потребител
-
Някой скиор/бордист с Е90 седан няма ли? Х3 е по-голям, а на Е46 не съм сигурен дали отвора и самия ски сак е същия 

Влизат 2 чифта ски. Като цяло върши работа, но бих ги качил на покрива...
- dreamcatchermx
- Потребител
-
GaD написа:Влизат 2 чифта ски. Като цяло върши работа, но бих ги качил на покрива...
Благодаря GaD! Точно толкова, като минимум ми трябва. За мен колегата по-горе е прав. Най-удобно да са си вътре в колата.
6 мнения
• Страница 1 от 1